Σάββατο 16 Απριλίου 2016

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ


 
Προετοιμασίες

    Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμφίσσης, με δύο Δελτία Τύπου μας ενημερώνει για δύο ασκήσεις ετοιμότητος οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την ερχομένη εβδομάδα. 
Η πρώτη με την ονομασία ''Σεισίχθων 2016'' έχει να κάνει με την προστασία από σεισμούς και η δευτέρα με το όνομα ''Πυρσός 2016'' έχει ως θέμα τις δασικές πυρκαϊές.
   Η Πυροσβεστική Υπηρεσία προετοιμάζεται και μας προετοιμάζει, για να είμαστε ασφαλείς τόσον εμείς, όσον και το περιβάλλον. Και πολύ καλά κάνει.

**********************************************

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΥΡ/ΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΠΕ.ΠΥ.Δ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΥΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

ΠΡΟΣ : Μ.Μ.Ε. Π. Ε. ΦΩΚΙΔΟΣ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 19 Απριλίου 2016 και Ω : 10:30, θα διεξαχθεί στο Σχολικό συγκρότημα που συστεγάζονται το 1ο Δημοτικό Σχολείο Άμφισσας (Μαρκίδειο) και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Άμφισσας, η ετήσια άσκηση «ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ 2016» της Υπηρεσίας μας, με αντικείμενο την κατάσβεση πυρκαγιάς και την ανεύρεση και Διάσωση εγκλωβισμένων ατόμων, συνεπεία σεισμικής δραστηριότητας.

**************************************************

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20- 04 - 2016 και Ω : 09:00, θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άμφισσας, η ετήσια Πανελλαδική άσκηση «ΠΥΡΣΟΣ 2015», η οποία είναι μία άσκηση επί χάρτου, με αντικείμενο την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών και στην οποία θα συμμετάσχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς της Π.Ε. Φωκίδος, στην Δασοπυρόσβεση.

Ο Δ ι ο ι κ η τ ή ς  
Ανδρέας Στ. Μωράτης 
 Αντιπύραρχος





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου