Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΙΤΕΑΣ


  Ας μείνουμε μόνον στις ασκήσεις...


  Οι άνθρωποι της ''φωτιάς'', τα κατάφεραν : Έβγαλαν τα καροτσάκια έξω!... Με ασφάλεια, με τάξη και με χαμόγελα, όλοι οι ...τροχοφόροι τρόφιμοι του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων στην Ιτέα, υπάκουσαν στις οδηγίες των ανθρώπων της Πυροσβεστικής, συμμετέχοντας ουσιαστικά και συνειδητά, στην άσκηση
της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιτέας στην γειτονιά τους. Έτσι και αυτοί εσώθησαν (κατά το σενάριο) και είδαν και το γειτονικό τους πρατήριο καυσίμων, με ποιόν τρόπο θα προστατευθεί, από τα χειρότερα μιας ενδεχομένης πυρκαϊάς σε εκείνο το σημείο.

    Άσκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιτέας με την ονομασία ''Προμηθέας 2016'', στην βόρεια είσοδο της πόλεως όπου και το εν λόγω πρατήριο καυσίμων. Διακριτικά, οργανωμένα και με γνώση του αντικειμένου, οι ''θερμο-προστάτες'' μας, πραγματοποίησαν με επιτυχία την ετήσια άσκησή τους, ενώ λίγη ώρα αργότερα, οι συνάδελφοί τους από την Άμφισσα και σε πραγματικές συνθήκες, απεσόβησαν επιπόλαια και μικρής εκτάσεως πυρκαϊά εντός του ελαιώνα, κοντά στην κοινότητα Σερνικακίου.
Τέλος καλό, όλα καλά. Για όλους.


***************************************


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜ. ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΠΕ. ΠΥ. Δ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΤΕΑΣ
Ταχ. Δνση: Ηλία Τρίγκα 63
33200 ΙΤΕΑ
Τηλ: 2265035122 Φαξ: 2265035121

                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Α/Α:3                                           Ώρα:13:00                Ιτέα 22 Απριλίου 2016

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 και περί Ω/09:30 π.μ. η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιτέας πραγματοποίησε με επιτυχία Άσκηση Ετοιμότητας στις κτιριακές εγκαταστάσεις του πρατηρίου υγρών καυσίμων Shell Ντρισμπιώτης, στον κόμβο Ιτέας της Δ.Ε. Ιτέας του Δ. Δελφών.
Στην άσκηση συμμετείχαν οι υπεύθυνοι της εγκατάστασης, το Τμήμα Τροχαίας Ιτέας, το Ε.Κ.Α.Β., η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε οι υπεύθυνοι Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δελφών και το Γραμματικολπούλειο – Μπάλιο και Τρίγκειο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ιτέας.
Η Υπηρεσία μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει  όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την άψογη συνεργασία, ιδιαιτέρως δε το προσωπικό και τους περιθαλπόμενους του Γραμματικολπούλειου – Μπάλιου και Τρίγκειου Θεραπευτήριου Χρόνιων Παθήσεων Ιτέας για τις ενέργειες εκκένωσης που έκαναν.


                                                                              Ο Διοικητής

                                                                  Ιωάννης Σπ. Κολομπούρος
                                                                               Επίπυραγός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου