Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Ν.Ο. ΙΤΕΑΣ : ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΜΕ ΛΑΜΠΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ...ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΕΛΛΟΝ!


« ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΙΤΕΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTERS ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης Βετεράνων MASTERS που διεξήχθη στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή 47 Σωματείων, 211 αθλητών και με την παρουσία ξένων αποστολών από Βουλγαρία, Κύπρο και Σερβία.
Ο Ναυτικός Όμιλος Ιτέας κατέλαβε τη 12η θέση αποσπώντας εγκωμιαστικά σχόλια για την παρουσία του και δέχθηκε προτάσεις για τη συμμετοχή του σε μελλοντικά τουρνουά στη Βουλγαρία και Κύπρο.

Οι αθλητές του ΝΟΙ κατέλαβαν τις εξής θέσεις ανά αγώνισμα :
1.ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 2 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΑ 100 Μ. ΥΠΤΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ 50 Μ. ΥΠΤΙΟ.
2.ΓΙΑΓΚΙΛΙΤΣΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΑ
200 Μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ 100 Μ. ΥΠΤΙΟ επίσης στα 50 Μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ και 50 Μ. ΥΠΤΙΟ κατέλαβε την 5η θέση και 4η αντίστοιχα.
3.ΚΕΛΜΑΛΗΣ ΑΡΗΣ 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΑ 100Μ. ΠΡΟΣΘΙΟ
4.ΚΟΥΤΡΟΛΙΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΑ 50 Μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ 100 Μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ, επίσης στα 50 Μ. ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ κατέλαβε την 8η θέση.
5.ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΑ 100 Μ. ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΚΑΙ 200 Μ. ΜΙΚΤΗ ΑΤΟΜΙΚΗ.
6.ΓΚΟΛΦΗ ΧΡΥΣΗ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΑ 200 Μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ, επίσης στα 50 Μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ και στα 100 Μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ κατέλαβε 7η και 5η θέση αντίστοιχα.
Πολύτιμη ήταν και η συμμετοχή του Παναγιώτη Παναγόπουλου στα 50 Μ. και 100 Μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ όπου κατέλαβε την 9η και 4η θέση αντίστοιχα, ομοίως και η συμμετοχή του Ιωάννη Γιακουμή, όπου κατέλαβε την 8η θέση.
Στα ομαδικά αγωνίσματα
1. 4×50Μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΙΚΤΗ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ κατέλαβε την 4η θέση με τους (ΓΚΟΛΦΗ ΧΡΥΣΗ, ΓΙΑΓΚΙΛΙΤΣΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΟΥΤΡΟΛΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ)
2. 4×50 Μ. ΜΙΚΤΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ κατέλαβε την 5η θέση με τους (ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΟΥΤΡΟΛΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ)
Με τις επιδόσεις του εξασφάλισε τη συμμετοχή τεσσάρων αθλητών, του ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΚΟΥΤΡΟΛΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑΓΚΙΛΙΤΣΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ στο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ MASTERS που θα γίνει το Μάϊο 2016 στο Λονδίνο.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που αναβιώνουν τις επιτυχίες του σωματείου μας!

Να σημειώσουμε ότι η επίδοση του κου Ιωάννη Γιακουμή ουσιαστικά δεν είναι η αναγραφόμενη γιατί από τυπογραφικό λάθος στο δελτίο του, το οποίο διορθώθηκε μετά τους αγώνες, αγωνίστηκε σε μικρότερη κατηγορία. Ο χρόνος που σημείωσε ήταν για 2η θέση στην κατηγορία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου