Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

''ΑΣΗΜΩΣΑΝ'' ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ




Ένα βραβείο για τον Δήμο Δελφών

   Για 3ον έτος, η ελληνική εταιρεία ''Boussias Communications'' με έδρα τον Γέρακα Αττικής, διοργάνωσε στα πλαίσια μιας εκ των θεματολογιών της με τίτλο ''Hotel & Restaurant'', ένα συνέδριο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 6-4-2016, στο οποίο οι δηλώσαντες συμμετοχή (μεταξύ αυτών και ο Δήμος Δελφών), καθώς και οι προσκληθέντες, θα παρακολουθούσαν τις απονομές βραβείων σε φορείς και επιχειρήσεις για τις διακρίσεις τους κατά το προηγούμενο έτος, στον τομέα του Τουρισμού.
Το όλον θέμα είχε την ονομασία ''Tourist Awards 2016'' και τελούσε υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.

  Η εταιρεία ''Bousssias Communication'' ασχολείται με την προβολή, διαφήμιση και το marketing επιχειρήσεων, καθώς και με την οργάνωση πάσης φύσεως Συνεδρίων και Σεμιναρίων, με θέματα από τον Τουρισμό, έως και ενημέρωση στελεχών Τραπεζών και Super Markets.
Αντιληπτόν είναι ότι η εκδήλωση ήταν χορηγούμενη και ότι οι διαφημιζόμενες εταιρείες, εδέσποζαν στον χώρο.

  Εκεί λοιπόν, ο Δήμαρχος μαζί με την πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Δελφών, παρέλαβαν το ασημένιο βραβείο από την εκπρόσωπο της Κριτικής Επιτροπής και πασίγνωστη παρουσιάστρια του ταξειδιωτικού ρεπορτάζ, την Μάγια Τσόκλη.


   Βεβαίως, ο Δήμος μας δεν απέσπασε βραβείο για τις ''διακριθείσες'' δράσεις του και τις επιδόσεις του στον τουρισμό, οι οποίες ως γνωστόν δεν υπήρξαν ποτέ, αλλά για το περιεχόμενο του υποβληθέντος φακέλλου για την διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης του 2021. Και για αυτήν την διάκριση και μόνον το όνομα ''Δελφοί'', αρκούσε.

Το παρακάτω αναδημοσιευόμενο Δελτίο Τύπου, περιγράφει αυτό το γεγονός.

**********************************************
 


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ          ΑΜΦΙΣΣΑ, 07.04.2016
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διεύθυνση: Πλατεία Κεχαγιά
Τ.Κ. : 33100, Άμφισσα
Τηλέφωνο: 2265350027
FAX: 2265350021


Α.Δ.Τ.: 26/2016

ΘΕΜΑ: Βράβευση Δήμου Δελφών στα πλαίσια των «TOURISM AWARDS 2016.


Την Τετάρτη 6/4/2016 πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η απονομή των τουριστικών βραβείων αριστείας και καινοτομίας "TOURISM AWARDS 2016" που διοργανώνονται από την Boussias Communications υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Ο Δήμος Δελφών, μεταξύ αρκετών άλλων υποψήφιων Δήμων, συμμετείχε στο διαγωνισμό με την υποβολή πρότασης στην κατηγορία DESTINATION MANAGEMENT. Ο βασικός άξονας ήταν η αξιοποίηση της πρότασης που υποβλήθηκε για την κατάκτηση του τίτλου της "Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021", σε ότι αφορά το τουριστικό προφίλ του Δήμου Δελφών.

Ο Δήμος Δελφών ήταν ένας εκ των τριών συνολικά βραβευθέντων Δήμων (Δήμος Δελφών, Δήμος Ηρακλείου & Δήμος Τρικκαίων) και απέσπασε το ασημένιο βραβείο στην Κατηγορία "ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΣΗΜΕΙΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ/ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ".

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής, παρουσία σημαντικών παραγόντων και προσωπικοτήτων του ελληνικού τουρισμού, και το βραβείο απένειμε στο Δήμαρχο κ. Θανάση Παναγιωτόπουλο & την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού κ. Έλλη Κοτσάνου, η δημοσιογράφος ταξιδιωτικού ρεπορτάζ και παραγωγός ταξιδιωτικών εκπομπών κ. Μάγια Τσόκλη, η οποία ήταν και μέλος της Κριτικής Επιτροπής.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να αφιερώσουμε το βραβείο αυτό σε καθένα επαγγελματία του τουρισμού του Δήμου μας καθώς και σε όλους τους συνεργαζόμενους φορείς και πρόσωπα οι οποίοι συνέβαλαν στην κατάρτιση του φακέλου και στην υποβολή της πρότασής μας ως υποψηφίων για τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το έτος 2021.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γραφείο Τύπου

1 σχόλιο:

  1. Τριγυρνάει το καταρακωμένο σαρκίο της αποτυχίας του (πολιτιστική πρωτεύουσα) ο Δήμαρχος και η κομπανία του, από πανηγύρι σε πανηγύρι. Α ρε δόλιε Δήμε Δελφών πως σε κατάντησαν οι καβαλημένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή