Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. : ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΗΜΕΡΙΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ (αιτήσεις ενισχύσεων 2016)


                   Λαμία, 8/4/2016


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ, ενόψει της έναρξης περιόδου υποβολής της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης, προγραμματίζει ενημερωτικές εκδηλώσεις σε πολλές πόλεις σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας, με θέμα: «Σωστή υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2016».
Γνωρίζοντας την τεράστια σημασία που έχει η σωστή υποβολή της Αίτησης, τόσο για την έγκαιρη και πλήρη πληρωμή της ενίσχυσης στους αγρότες, όσο για την αποφυγή προστίμων και καταλογισμών για τη χώρα μας, ο ΟΠΕΚΕΠΕ προσκαλεί τους παραγωγούς να συμμετέχουν στην ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην πλησιέστερη σε αυτούς πόλη.
Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ενημέρωση των γεωργών και κτηνοτρόφων της χώρας σχετικά με τα σημεία που πρέπει να προσέξουν και τα παραστατικά που πρέπει να διαθέτουν κατά την υποβολή της Αίτησης, και κατά τους μετέπειτα ελέγχους του ΟΠΕΚΕΠΕ, έτσι ώστε να μειωθούν όσο είναι δυνατό, τα λάθη και οι παραλείψεις που οδηγούν σε προβλήματα στην πληρωμή τους. Επίσης, θα γίνει επίδειξη του τρόπου υποβολής της Αίτησης και ενημέρωση για την πράσινη ενίσχυση (πρασίνισμα) και τις μεταβιβάσεις των δικαιωμάτων, που θα ξεκινήσουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Είμαστε βέβαιοι ότι η παρουσία όλων των ενδιαφερόμενων παραγωγών θα βοηθήσει ιδιαίτερα, καθώς ο ενημερωμένος παραγωγός δηλώνει σωστά και πληρώνεται έγκαιρα, χωρίς μειώσεις και καθυστερήσεις,
Τονίζεται ότι όσο νωρίτερα υποβληθεί η αίτηση, τόσο περισσότερο χρόνο θα έχει στη διάθεσή του ο παραγωγός για διόρθωση λαθών πριν την πληρωμή. Επομένως, καλούμε τους παραγωγούς, με την ανακοίνωση της έναρξης υποβολής των αιτήσεων, να σπεύσουν να υποβάλουν την αίτησή τους, είτε στους πιστοποιημένους φορείς, είτε μόνοι τους ηλεκτρονικά μέσω του www.opekepe.gr.
Ακολουθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί ως τώρα.

Τετάρτη 13/4/2016
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΑΜΦΙΣΣΑ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΕΧΑΓΙΑ ΑΜΦΙΣΣΑΣ


11:00 – 15:00
Πέμπτη 14/4/2016
ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
ΛΑΜΙΑ – ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ
ΛΕΩΝΙΔΟΥ 7 - 11
18:00 – 20:30




Δευτέρα 18/4/2016
ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΠΑΛΑΙΟΚΑΤΟΥΝΑ (ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ) – ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
11:30 - 15:30
Τετάρτη 20/4/2016
ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΛΕΙΒΑΔΙΑ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΟΔΟΣ ΦΙΛΩΝΟΣ 35 - 39
11:00 – 15:00
Δευτέρα 25/4/2016
ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΧΑΛΚΙΔΑ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΧΑΪΝΑ 3
11:00 – 15:00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου