Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΜΦΙΣΣΗΣ : ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ Ε.Κ.ΦΩΚΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ


   ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Ομάδα Γυναικών Άμφισσας, μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (Ο.Γ.Ε.) σας καλεί στην εκδήλωση που θα γίνει την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημαρχείου (πλατεία Κεχαγιά, Άμφισσα) με θέμα τον πόλεμο και το προσφυγικό ζήτημα.
Δυστυχώς για άλλη μια φορά βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ακόμα ιμπεριαλιστικό έγκλημα με την σφραγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, με χιλιάδες θύματα και ξεριζωμένους ανθρώπους. Κανένας δεν μπορεί να μείνει απαθής απέναντι στο μακελειό που συνεχίζεται και δημιουργεί στρατιές ανθρώπινων ψυχών που περιπλανιούνται μερόνυχτα μακριά από τις πατρίδες τους και πνίγονται στο Αιγαίο στα χέρια των δουλεμπόρων.
Καλούμε τις γυναίκες της λαϊκής οικογένειας που ανησυχούν για το μέλλον των παιδιών τους να εκφράσουν έμπρακτα και με πολύμορφο τρόπο την αλληλεγγύη τους στους πρόσφυγες, απομονώνοντας το ρατσιστικό δηλητήριο που καλλιεργείται, τα φαινόμενα εκμετάλλευσης εις βάρος των ξεριζωμένων.
Σας καλούμε λοιπόν όλες και όλους να σταθούμε αλληλέγγυοι στο πλευρό των προσφύγων. Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία του εργατικού κέντρου Φωκίδας, συγκεντρώνουμε τρόφιμα, είδη προσωπικής υγιεινής και είδη ένδυσης. Όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει υλική βοήθεια την ημέρα της εκδήλωσης ή στο χώρο του εργατικού κέντρου καθημερινά 10:00-13:00 το πρωί και 7:00-8:00 το απόγευμα.
ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΜΦΙΣΣΑΣ (μέλος Ο.Γ.Ε.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου