Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

"ΟΡΑΜΑ" : ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών
Την περασμένη Κυριακή, οι δημότες της Δωρίδας, με κριτήρια που οι ίδιοι έθεσαν, επέλεξαν αυτούς που θέλουν να διαχειριστούν το δημοτικό μας γίγνεσθαι την επόμενη τετραετία.
Σεβόμαστε απόλυτα τις επιλογές τους. Εξίσου θα σεβαστούμε και την επιλογή που θα κάνουν την επόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου, με αίσθημα ευθύνης και ελευθερία έκφρασης.
Ο ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός Όραμα για τη Δωρίδα, ο οποίος συστάθηκε, πορεύτηκε και θα συνεχίζει να πορεύεται πάνω στις δημοσιευμένες και αδιαπραγμάτευτες αρχές του, μέσα στο σύντομο χρονικό διάστημα της ύπαρξής του, κινήθηκε από την πρώτη στιγμή με γνώμονα το συμφέρον της Δωρίδας και μόνο. Με σοβαρότητα και πολιτικό πολιτισμό, χωρίς μηχανισμούς και πελατειακές λογικές, έδωσε μια άνιση εκλογική μάχη και τιμήθηκε με την ψήφο από ένα μη ευκαταφρόνητο ποσοστό των συνδημοτών μας.
Τους ευχαριστούμε και τους υποσχόμαστε ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους.
Την επόμενη τετραετία, με ήθος και πολιτική ευπρέπεια, θα ασκήσουμε δημιουργική αντιπολίτευση προς όφελος του δήμου Δωρίδας. Θα στηλιτεύουμε και θα καταγγέλλουμε τα κακώς κείμενα, θα στηρίζουμε τα θετικά και θα προτείνουμε ρεαλιστικές λύσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του δήμου.

Παράλληλα, θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας για να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία και το μέλλον του δήμου μας.
Σε αυτό χρειαζόμαστε την κοινωνία δίπλα μας και αυτό θα επιδιώξουμε.
Θάνος Ασημάκης
Επικεφαλής του συνδυασμού
Όραμα για τη Δωρίδα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου