Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

ΜΙΑ "ΠΡΑΣΙΝΗ" ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΕΑΗ Χρυσάνθη Λύτρα γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Ιτέα Φωκίδος. 

Σπούδασε στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στη Σχολή Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης. Εργάζεται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών.

Από το 2004, παρακολουθεί σεμινάρια αυτογνωσίας και εσωτερικής εξέλιξης μέσα από το δρόμο του Usui Reiki. Στην εσωτερική της πορεία αφυπνίστηκε μέσα της η αγάπη για τη Φύση και την επανασύνδεση του σύγχρονου ανθρώπου με αυτήν. Εκπαιδεύτηκε στην τεχνική της Περμακουλτούρας (Permaculture & Urban Permaculture).

Συμμετείχε σε πολλές δράσεις για το περιβάλλον μεσα από διάφορες ομάδες. Από το 2013 ιδρυτικό και ενεργό μέλος της Ομάδας Μετάβασης Ακαδημίας Πλάτωνα κυρίως στον τομέα της αστικής καλλιέργειας και διατήρησης παραδοσιακών σπόρων. Παρακολούθησε διετή εκπαίδευση στη βοτανοθεραπεία. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά.

http://ecogreens.gr/team-members/chrysanthi-lytra/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου