Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

ΣΥΣΤΑΣΗ ΟΜΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΤΕΑΣ - Ο κατάλογος των υποψηφίων

Ιτέα, 1/5/2019
«Η Ιτέα αλλάΖΕΙ»
Υποψήφιο συμβούλιο Τοπικής Κοινότητας Ιτέας
-Δελτίο Τύπου-

Το συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Ιτέας αποτελεί ένα συμβουλευτικό και γνωμοδοτικό όργανο του Δήμου Δελφών, το οποίο μπορεί να προτείνει λύσεις σε θέματα που αφορούν στην περιοχή που έχει δικαιοδοσία. Ενώ μέχρι σήμερα ήταν ενσωματωμένο στο ψηφοδέλτιο κάθε υποψήφιας παράταξης και εν συνεχεία τασσόταν υπό την “σκέπη” του Δημάρχου που εκλεγόταν, πλέον με την αλλαγή του νόμου το συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας ψηφίζεται με ξεχωριστό ψηφοδέλτιο και σε ξεχωριστή κάλπη. Γεγονός που στη δική μας περίπτωση δρα θετικά και ενισχυτικά στον σχηματισμό μας.
Ανεξάρτητοι λοιπόν, συνθέτουμε έναν νέο συνδυασμό, μια ομάδα πολιτών, δραστήριων και ευαισθητοποιημένων, διαφόρων ηλικιών και επαγγελμάτων, έχοντας κοινό σημείο επαφής την ειλικρινή αγάπη για τον τόπο μας, την Ιτέα, μια βαθειά θέληση για ανιδιοτελή προσφορά και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Έχουμε την διάθεση να εργαστούμε σκληρά, να προτείνουμε νέες και καινοτόμες ιδέες, με υπευθυνότητα και ρεαλιστική προσέγγιση των θεμάτων που αφορούν στην περιοχή μας. Επιθυμούμε να δώσουμε λύσεις και να συμβάλουμε καθοριστικά στην χάραξη αναπτυξιακής πορείας στον τόπο μας.
Όλοι μαζί θα δράσουμε για την Ιτέα μας. Γνωρίζουμε πως οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η πόλη μας είναι αρκετές και σχεδόν σε όλους γνωστές, αλλά πιστεύουμε πως η συνεργασία με τους πολίτες, τους αρμόδιους φορείς και άλλα συλλογικά όργανα του τόπου μας, μπορεί να έχει πολλαπλά οφέλη για όλους και ειδικότερα για την αναβάθμισή της.
Με όραμα για την ανάπτυξη της Ιτέας επιδιώκουμε μία νέα δημοκρατική συλλογικότητα, μακριά από αδιέξοδες αντιλήψεις εμπιστευόμαστε το ανθρώπινο δυναμικό της και θα επενδύσουμε σε αυτό. Ζούμε σε ένα τόπο ευλογημένο και χαρισματικό. Αισθανόμαστε την ανάγκη και το χρέος να τον διατηρήσουμε και να συμβάλουμε στην πρόοδό του, με αφοσίωση στην ποιοτική βελτίωση της καθημερινότητας μας. Στόχος μας είναι να καταπολεμήσουμε όλα εκείνα που δυσλειτουργούν και να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα το τόπου μας.
Υποστηρίζοντας μια συμμετοχική και ανεξάρτητη πρόταση, διευρυμένη και ικανή, απαλλαγμένη από κομματικές σκοπιμότητες, θα συνεργαστούμε, όπως και θα πιέσουμε, όποια δημοτική αρχή και αν προκύψει, με στόχο την αναβάθμιση της Ιτέας. Παράλληλα, θα συνδεθούμε και θα αξιοποιήσουμε και όλους εκείνους τους πολίτες που θέλουν να προσφέρουν με ανιδιοτέλεια για να γίνει η Ιτέα ο τόπος που ονειρευόμαστε.
Με χαρά, λοιπόν, σήμερα ανακοινώνουμε τα ονόματα των υποψηφίων οι οποίοι θα πλαισιώσουν το συνδυασμό μας «Η Ιτέα αλλάΖΕΙ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν την 26η Μαΐου 2019.


ΑΡΝΑΟΥΤΗ – ΠΟΛΙΤΟΥ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ
ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΑΝΤΩΝΙΑ (ΤΑΝΙΑ)
ΖΑΛΚΟΥΦΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΚΑΛΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑ
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΛΥΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΗΛΙΑΣ
ΠΟΛΥΖΩΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Με γραπτή παρέμβασή του ο Μήττας Δημήτριος μας γνωρίζει ότι δεν είναι υποψήφιος στο συνδυασμό και ότι το όνομά του θα πρέπει να διαγραφεί. Εμείς αντιγράφουμε το μήνυμά του:

    "Γεια σας. Είμαι ο Δημήτρης ο Μήττας. Στο άρθρο ΣΥΣΤΑΣΗ ΟΜΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΤΕΑΣ - Ο κατάλογος των υποψηφίων αναγράφεται και το όνομα μου. Παρακαλώ να διαγραφεί γιατί δεν θα είμαι υποψήφιος. Ευχαριστώ, με εκτίμηση
    Δημήτρης Μήττας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή