Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ (υ.δ. για τον Δήμο Δελφών) ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

  Αδυνατώντας να συμπληρώσει ψηφοδέλτιο, τουλάχιστον με 33 (τριάντα τρεις) υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, προκειμένου να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, διεκδικώντας όπως είχε προαναγγείλει τον Δήμο Δελφών, αναγκάζεται να αποχωρήσει, περιγράφοντας με γλαφυρό τρόπο (!...) την άρνηση των "υποστηρικτών" του να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιό του.  Το πόσους εν τέλει είχε διαθέσιμους και ποιοί ...κοπίασαν για να τους εξασφαλίσει, δεν το αναφέρει στην επιστολή παραδοχής της αδυναμίας του στο να συμμετάσχει στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση, ο αγαπητός μας Νικόλαος Εμμανουήλ.
 
Αλλά για αυτά, για το παρασκήνιο της "ανεξαρτησίας" του και για τον σκοπό για τον οποίον επελέγη να επανέλθει, όντας από 15ετίας ευρισκόμενος εν πολιτική αδρανεία, θα επανέλθουμε σε νέο άρθρο μας.  Διότι, το "γνώθι σαυτόν" και η υστεροφημία, είναι η "προίκα" του πολιτικού. Του κάθε πολιτικού.
********************************************************* 

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Δικηγόρος - ΙΤΕΑ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συνδημότισσες και συνδημότες


Σας 17 Μαρτίου 2019 ανακοίνωσα ότι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Δελφών, για να συμβάλλω στην αντιμετώπιση των πολλών και σοβαρών προβλημάτων του. Στόχοι, η βελτίωση των οικονομικών του Δήμου, η πραγματοποίηση αναγκαίων έργων υποδομής, η αύξηση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του, η αξιοποίηση των προσόντων των πόλεων και των χωριών του σε συνδυασμό με την τουριστική του προβολή, η λειτουργία σημαντικών θεσμών κοινωνικής προσφοράς, η βελτίωση των υπηρεσιών του προς τους Δημότες και πάνω απ’ όλα η ενωτική και εποικοδομητική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και άλλοι στόχοι, τους οποίους υπηρέτησα κατά το παρελθόν με πίστη, με διαφάνεια και με πνεύμα αξιοκρατίας.
Πλην, όμως, κατά την κατάρτιση του εκλογικού μας συνδυασμού, εκτός από ορισμένα ικανά για να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τα καθήκοντα συνεργατών του Δημάρχου Δελφών πρόσωπα, τα οποία δήλωσαν άμεσα τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στον συνδυασμό μας, υπήρξαν και άλλα πρόσωπα, εξίσου κατάλληλα με τα προηγούμενα, τα οποία, όμως, αρκέσθηκαν μόνο στη δήλωση στήριξης του συνδυασμού αλλά έδειξαν απροθυμία και τελικά αρνήθηκαν να ενταχθούν στον συνδυασμό, επικαλούμενα επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις.
Όμως, μόνο η δήλωση στήριξης προς ένα εκλογικό συνδυασμό δεν επαρκεί για να στεριώσει, καθόσον με στήριξη αλλά χωρίς και συμμετοχή συνδυασμός δεν γίνεται.
Εξάλλου, τόσο η συνείδησή μου όσο και παλαιότερα η πορεία μου στη διαχείριση των κοινών πραγμάτων, δεν μου επιτρέπουν να συμμετάσχω σε δημοτικές εκλογές με έναν εκλογικό συνδυασμό αποτελούμενο και από μέλη (π.χ. κοντινούς και μακρινούς συγγενείς, απλούς γνώριμους ή και άγνωστα μεταξύ τους πρόσωπα κλπ.) που εντάχθηκαν μόνο και μόνο για να συμπληρώσουν τον ελάχιστο εκλογικό αριθμό μελών. Πιστεύω ακλόνητα ότι χρειάζονται πρόσωπα που να μπορούν και κυρίως να γνωρίζουν πώς να διοικήσουν ένα Δήμο, έτσι ώστε να έχουν σοβαρή παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο και να μπορούν να στηρίζουν σοβαρά και την προσπάθεια του Δημάρχου. Αντιλαμβάνεσθε ότι δεν θέλω να υποτιμήσω κανέναν και ότι τρέφω για όλους απεριόριστο σεβασμό. Όμως, η αλήθεια και η πραγματικότητα είναι αυτή που προανέφερα, την οποία ουδέποτε έπαψα να κοιτάζω κατάματα.
Γιαυτό και δεν κατέθεσα δήλωση υποψηφιότητας του συνδυασμού μας.
Ύστερα από αυτά, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τις φίλες και τους φίλους συνεργάτες μου, που άμεσα και με προθυμία στάθηκαν στο πλευρό μου από την αρχή της προσπάθειάς μου μέχρι σήμερα. Να ευχαριστήσω όλους τους δημότες και δημότισσες, που αυθόρμητα μου μίλησαν με ενθαρρυντικά λόγια. Να ευχαριστήσω και τους φίλους, που εκδήλωσαν τη στήριξή τους, παρότι έδειξαν απροθυμία να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιό μας.
Τέλος, να ευχηθώ για έναν σοβαρό και πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα σε όλους τους υποψήφιους και καλό κουράγιο.
Ιτέα, 04 Μαΐου 2019
Με αγάπη
ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Δικηγόρος - ΙΤΕΑ

3 σχόλια:

  1. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το οτι δεν μπορει να κανει ψηφοδελτιο το ηξερε απο πολλες μερες πριν.Γιατι αραγε επελεξε να το ανακοινωσει μολις καταθεσανε οι συνδιασμοι και οχι νωριτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήρθε η ωρα ,το ζευγος να γυρίσει στο νησί του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή