Τρίτη 28 Μαΐου 2019

"ΚΙΡΡΑ - ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ" : ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ





Τα άτομα του συνδυασμού «ΚΙΡΡΑ-ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» απέσπασαν από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσής τους να διεκδικήσουν μία θέση στο Κοινοτικό Συμβούλιο Κίρρας μεγάλη ανταπόκριση και αποδοχή από τους συνδημότες μας.
Μεγάλη ανταπόκριση , καθότι είχε σημειωθεί μία πλήρως χαμένη πενταετία ευκαιριών και αυτοδιοικητικής απαξίωσης για την Πόλη μας , με ευθύνη της τοπικής και δημοτικής αρχής.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους τους συγχωριανούς μας, όχι μόνο αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, αλλά κι αυτούς που δεν ήμασταν εμείς η εκλογική τους επιλογή και δηλώνουμε ότι θα αγωνιστούμε μανιωδώς για την όμορφη Πόλη μας.
Δεσμεύομαι επίσης προσωπικά με την ιδιότητα της νέας Προέδρου Κοινότητας Κίρρας ότι, το Κοινοτικό Συμβούλιο θα ανταποκριθεί επάξια στις προσδοκίες των συνδημοτών και με διαρκή ενημέρωση θα γίνονται αποδέκτες της βούλησης των δημοτικών οργάνων διοίκησης.
Όλοι μαζί λοιπόν και με γνώμονα το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της Κυριακής που δεν επιφέρει καμία αμφισβήτηση αναφορικά με τη βούληση των πολιτών του Δήμου Δελφών , για αλλαγή πλεύσης στην αυτοδιοικητική διαχείριση των θεμάτων, τασσόμαστε στο πλευρό του Υποψήφιου Δημάρχου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΑΓΚΑΛΗ για να «αναπνεύσει» αυτοδιοικητικά ο Δήμος μας με τεχνοκράτες και διαφανείς διαδικασίες.

Εκ του νεοκλεγέντος Κοινοτικού Συμβουλίου Κίρρας
Μαίρη Καπαρέλη





13 σχόλια:

  1. Αν διοικήσετε "μανιωδώς" με τον τρόπο που εκφράζεστε και γράφετε, σίγουρα μας περιμένει μια νέα χαμένη τετραετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχετε μαθει στις χαμένες πενταετιες και σας κακοφαινεται η πρόθεση για συνεχή δράση.ετσι φαίνεται,ότι σας πονάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον Μπαμπινιώτη ως δώρο για την εκλογή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δίψα για εξουσία από όλο αυτό το σοι, οποια πέτρα να σηκώσεις από κάτω θα τις βρεις αυτές... αλαζονεία και αυτοπροβολή μόνο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν ένας άνθρωπος δεν έχει κάνει ποτέ την αυτογνωσία του δυστυχώς και με μαθηματική ακρίβεια γίνεται επικίνδυνος πρώτα για τον εαυτό και μετά για τους γύρο του.
      Με μια πρωτη αναγνωση διακρίνεις αλαζονεία, έπαρση και ακαταλόγιστη σκέψη.
      Στοιχεία ακατάλληλα για την θέση που έχει εκλεγεί η κυρία.

      Διαγραφή
  5. χωρις χαπια το κειμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχα εντελώς

      Διαγραφή
    2. μπραβο Μαίρη, εισαι δυναμική και τράβα μπροστά,ρήμαξε το χωριό μας τόσα χρόνια με τους ανύπαρκτους

      Διαγραφή
  6. Δε πάνε σπίτια τους όλες αυτές Μαντούδες- Καπαρέλες και Σια μη πάει κάνας άλλος?αντε πια είδαν την Κιρρα τσιφλίκι τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διαφανεις διαδικασιες? Ο Τολης ποσα πηρε? 5ευρω 10ευρω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευτυχως εφυγε η Γωγα...δεν θα εβγαινες ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτή πριν αναλάβει καθήκοντα δαγκώνει,,, επρεπε να υπάρχει περιθωριο επιλογής στην Κίρρα και θα βλέπαμε αν θα έπαιρνε τον πολυπόθητο τίτλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή