Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ ΚΑΠΑΡΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Τ.Κ.ΚΙΡΡΑΣ

  • «Συστρατεύομαι» για ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ στην ΚΙΡΡΑ.
  •   Με σοβαρότητα και ομαδικό πνεύμα συνεργασίας , με τεχνογνωσία όλων των θεμάτων της Κίρρας , θα διεκδικήσω μία θέση στη Τοπική Κοινότητα Κίρρας, για μία δυναμική αναπτυξιακή πορεία του τόπου που αγαπώ .
  •   ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ , με πλήρες αποδελτιωμένο τεχνικό πρόγραμμα και εφόσον πείσουμε και μας εμπιστευτούν οι συνδημότες μας , θα εργαστούμε μεθοδικά και αποτελεσματικά για την ΚΙΡΡΑ .
  •   Δεσμεύομαι να αποκαταστήσουμε τη χαμένη πενταετία που δεν έλαβε απολύτως τίποτα η ΚΙΡΡΑ από το μηδενικό τεχνικό πλόγραμμα του Δήμου Δελφών.
  •   Με εμπιστοσύνη,πίστη στην υποψηφιότητα του Παναγιώτη Ταγκαλή για την ανάληψη ευθύνης του Δήμου Δελφών αλλά και με διεκδικητική διάθεση για όσα μας ΑΝΗΚΟΥΝ και μας ΣΤΕΡΗΣΑΝ , θα αιτηθώ την ψήφο των συνδημοτών μου .
  •   Με καθημερινή δυναμική παρουσία και ανοιχτή Τοπική Κοινότητα 365 ημέρες το χρόνο στην επίλυση των προβλημάτων της , διαθέτοντας γνώση , διάθεση και τους κατάλληλους ανθρώπους θα καταθέσουμε την κορωνίδα των δυνατοτήτων μας για την επίλυση χρόνιων ζητημάτων της Κίρρας.
Η τελική επιλογή επαφίεται πλέον στους δημότες μας.
Οραματίζομαι την Κίρρα στα χέρια ικανών ανθρώπων με δυναμική και τεχνογνωσία.

Εναποθέτω την υποψηφιότητά μου στους συνδημότες μου ΜΕ ΟΡΑΜΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ , ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ και με ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΜΑΤΙΑ για την υλοποίηση των σημαντικών θεμάτων της Κίρρας στο Δήμο Δελφών.

Μαίρη Δημ. Καπαρέλη
Κοινωνιολόγος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου