Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΦΩΚΙΔΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Άμφισσα, 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ: 05/2019

ΠΡΟΣ: Τα μέλη της ένωσής μας.

ΚΟΙΝ: 1) Π.Ο.ΑΣ.Υ.
             2) Διεύθυνση Αστυνομίας Φωκίδας.
             3) Μ.Μ.Ε.

ΘΕΜΑ: «Συνάντηση αντιπροσωπείας του Δ.Σ. της ένωσής μας με τον Αρχηγό της ΕΛ.Α.Σ  Αντιστράτηγο κ.ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ Αριστείδη. ».


Την Πέμπτη 17/01/2019, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ένωσής μας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο ΝΤΕΛΗ Χρήστο και τον Γενικό Γραμματέα ΨΕΒΕΔΟΥΡΟ Παναγιώτη, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ.ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ Αριστείδη, παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας Αντιστράτηγου κ.ΔΡΑΓΑΤΑΚΗ Χρήστου, του Προϊσταμένου του Επιτελείου του Α.Ε.Α. Αντιστράτηγου κ.ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ Ανδρέα και του Διευθυντή του Επιτελικού γραφείου του Αρχηγού, Υποστράτηγου κ.ΒΟΛΥΡΑΚΗ Στυλιανού.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αναδείξαμε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους μας που υπηρετούν στη Δ.Α. Φωκίδας, ενώ δόθηκε από μεριά μας ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα της έλλειψης προσωπικού, της συνεχούς μετακίνησης συναδέλφων μας στο Χ.Υ.Τ.Α. Λευκίμμης, στην έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού (παλαιότητα μηχανοκίνητου στόλου κ.λ.π.), στην ανάγκη τροποποιήσεων για το σχέδιο εμφανούς αστυνόμευσης (Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.Α.Σ.) και στην ανάγκη άμεσης τροποποίησης της κανονιστικής διαταγής 18/2006 ΄΄ΜΕΤΑΓΩΓΕΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ΄΄.
Ο κ. Αρχηγός σε κλίμα συνεργασίας και κατανόησης, άκουσε με ενδιαφέρον τα λεγόμενα μας και εξέφρασε την προθυμία να δώσει ουσιαστικές λύσεις, στο μέτρο του δυνατού, στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας, έχοντας ιδία αντίληψη επί των προβλημάτων, στο αμέσως επόμενο διάστημα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου