Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΟΕΥΘΥΜΙΩΤΩΝ

Εκδρομή-προσκύνημα στην Αγία Ευθυμία για τον εορτασμό του Αγίου Ευθυμίου-Η δαπάνη καλύπτεται από τον Σύλλογο Αγιοευθυμιωτών
Ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών διοργανώνει την καθιερωμένη, κατά έτος, εκδρομή-προσκύνημα, από την Αθήνα στην Αγία Ευθυμία, για τον εορτασμό του Αγίου Ευθυμίου.
Η αναχώρηση του λεωφορείου θα γίνει την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019, στις 4μ.μ. Η φετινή εκδρομή θα είναι τριήμερη και θα έχει ως αφετηρία το χώρο του λιμανιού του Πειραιά που βρίσκεται απέναντι από την είσοδο του ηλεκτρικού. Η διαδρομή που θα ακολουθήσει το λεωφορείο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συγχωριανοί και φίλοι είναι: Πειραιάς-Καλλιθέα-Σύνταγμα-Ομόνοια-Πατησίων. Στάσεις έχουν προγραμματισθεί στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Καλλιθέα, στον Άγνωστο Στρατιώτη στο Σύνταγμα και όπου αλλού υπάρξουν άτομα προς επιβίβαση, σύμφωνα με την προαναφερθείσα διαδρομή.
Η επιστροφή από το χωριό θα γίνει την Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ώρα 3μ.μ.
Η δαπάνη για τη μίσθωση του λεωφορείου θα καλυφθεί από τον Σύλλογο Αγιοευθυμιωτών. Συνεπώς όσοι προτιμήσουν το λεωφορείο του Συλλόγου για την μετάβασή τους στην Αγία Ευθυμία δεν θα έχουν καμιά επιβάρυνση. Όμως, για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδρομή, πρέπει να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 20 άτομα μέχρι την Τρίτη 15 Ιανουαρίου, διότι μπορεί η δαπάνη για το λεωφορείο να καλύπτεται από τον Σύλλογο, αλλά δεν είναι σωστό αυτό να πάει με λίγους επιβάτες. Γι’ αυτό δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή σε κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ. ή στο τηλέφωνο του Συλλόγου: 2103250354 οποιαδήποτε ημέρα και ώρα. Μην περιμένετε να δηλώσετε συμμετοχή την τελευταία στιγμή.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου