Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΩΡΙΔΟΣ

Οι καλύτερες προθέσεις φαίνονται από την αρχή έτσι κι εμείς διαλέξαμε να ξεκινήσουμε με καλές προθέσεις και να δώσουμε το στίγμα μας και τη φιλοσοφία μας. Πιστεύουμε στην ενεργή συμμετοχή των Δημοτών στις διαδικασίες διοίκησης του Δήμου μας. Μια συμμετοχή που πρέπει να ξεκινάει από τα απλά πράγματα. Θέλοντας λοιπόν να δώσουμε το πρώτο στίγμα της φιλοσοφίας αυτής για τη συνδιαμόρφωση των επιλογών ξεκινήσαμε από τα του οίκου μας με την επιλογή του ονόματος του υπό σύσταση συνδυασμού μας.

Πριν μία εβδομάδα ξεκινήσαμε ένα διαδικτυακό δημοψήφισμα για την επιλογή του ονόματος μας δίνοντας την δυνατότητα στον κόσμο να διαλέξει ανάμεσα σε δύο ονόματα, το Νέα Αρχή για τη Δωρίδα και το Όραμα για τη Δωρίδα.

Σήμερα μία εβδομάδα μετά με πάνω από 7355 ανθρώπους να έχουνε δει τη δημοσίευση αυτή, πάνω από 1.500 αλληλεπιδράσεις και 310 ψήφους, το όνομα του συνδυασμού μας Όραμα για τη Δωρίδα συγκεντρώνει το 57% στις προτιμήσεις του κόσμου.

Μπορεί να φαίνεται μία απλή διαδικασία, όμως πιστεύουμε ότι μέσα από τα απλά πράγματα μπορούν να γίνουν οι μεγάλες αλλαγές. Μέσα από τα απλά πράγματα, με συμμετοχή και κοινές αποφάσεις μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε μια νέα αρχή και να δημιουργήσουμε ένα νέο και ελπιδοφόρο Όραμα για τη Δωρίδα.


Ασημάκης Θάνος
Υποψήφιος Δήμαρχος Δωρίδος
Όραμα για τη ΔωρίδαΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου