Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ "ΠΝΙΓΜΟΥ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΛΟΓΩ ΕΥΔΑΠ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα, Τρίτη 27 Μαρτίου, μετά από πρωτοβουλία του βουλευτή ν. Φωκίδας Ηλία Κωστοπαναγιώτου, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη υπό τον Γ.Γ. του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κ. Δέδε, με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει με το χρέος του Δήμου Δελφών προς την ΕΥΔΑΠ Παγίων.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιωτόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κατσαγούνος, ο Πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ Παγίων κ. Κοροβέσης, με τους συνεργάτες τους και ο κ. Κοτσώνης Γενικός Διευθυντής Υδραυλικών, Λιμενικών και Κτιριακών Υποδομών.
Η συζήτηση έγινε σε ιδιαίτερα θετικό και συναινετικό κλίμα, που δείχνει να διαμορφώνει μια οριστική διέξοδο επωφελή συνολικά για την τοπική κοινωνία.
Ορίστηκαν εκπρόσωποι όλων των μερών, οι οποίοι θα επεξεργαστούν τις επιμέρους προτάσεις σε κοινό πλαίσιο συναντίληψης έως και την Μ.Τρίτη, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η καταληκτική συνάντηση.
Μετά από δεκαετίες διεκδικήσεων για αναγνώριση του ρόλου του νομού μας στο υδατικό δυναμικό της χώρας, για πρώτη φορά διαφαίνεται, όχι μόνο η βούληση και η μέριμνα για αντιμετώπιση και οριστική επίλυση των χρόνιων εκκρεμών ζητημάτων, αλλά και η αναπτυξιακή προοπτική που αυτά μπορούν να προσδώσουν στη Φωκίδα.

Ηλίας Κωστοπαναγιώτου

Βουλευτής ν. Φωκίδας

6 σχόλια:

  1. Ας φάει το αβγουλάκι του τώρα ο Θανασάκης και μετά θα το μάθει καλά αυτό το μάθημά του!! Ήθελε να κάνει και το νταή,τρομάρα του!! Ο Δήμος Δελφών όμως και η περιοχή τι φταίει να έχει αυτόν τον αυτοδιοικητικό μπέμπη για Δήμαρχο;;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό κατάλαβες; Κάνε υπομονή γιατί πλέον θα τον έχεις μέχρι να βαρεθεί. Δυστυχώς αυτοί που έχασαν την κουτάλα πλέον πρέπει να το πάρουν απόφαση. Και Για όσους κοιμούνται ανήσυχα τα βράδια, μην ανησυχούν δεν είναι τύψεις είναι πλέον φόβος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ αισιόδοξη σας βρίσκω αγαπητή Κυρία.Κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου. Βγείτε από το καβούκι σας και αφρουγκαστείτε την κοινωνία. Κάντε και αυτοκριτική για το τι έχετε κάνει σε ολόκληρο τον Δήμο κοντά 4 χρόνια τώρα. Και μετά από αυτά ίσως ....ξυπνήσετε.

      Διαγραφή
  3. Θα το καταλάβεις τη Μεγάλη Τρίτη και στους λογαριασμούς νερού που θα έρθουν.Μην ανησυχείς εάν ανησυχούμε;;Θα το διαπιστώσεις του χρόνου για πόσο θα τον έχουμε ακόμα.Με τις κλωτσιές θα φύγει ο μεγαλύτερος γκαφαντζής που πέρασε ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ματθ. 23,13 Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι κατεσθίετε τὰς οἰκίας τῶν χηρῶν καὶ προφάσει μακρὰ προσευχόμενοι· διὰ τοῦτο λήψεσθε περισσότερον κρῖμα.
    Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Λέγω ὑμῖν, κατέβη οὗτος δεδικαιωμένος εἰς τὸν οἶκον αὐτοῦ ἢ ἐκεῖνος. Οτι πᾶς ὁ ὑψῶν ἑαυτὸν ταπεινωθήσεται, ὁ δὲ ταπεινῶν ἑαυτὸν ὑψωθήσεται».Αυτό για το Θεολόγο ,υπερασπιστή του Λόρδου (από την εμφανή λόρδωση που έχει) της Άμφισσας.
    "ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ", μετά βεβαιότητος και φυσικά ταπεινώσεως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή