Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

ΕΝΑΓΩΝΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ (του Δημάρχου) ΣΥΝ-ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ "ΦΙΑΣΚΟ" ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ (Κατεπείγουσα Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου)


Των Ελαχίστων η εγκαθίδρυση

   Όλοι ενθυμούνται την "αγέρωχη" στάση του Δημάρχου, απέναντι στην "κακιά" ΕΥΔΑΠ, η οποία (κατά τον ίδιον) εκμεταλλευόταν το υδάτινο περιουσιακό στοιχείο της Φωκίδος.  Και για αυτό, ηρνείτο να πληρώσει, έστω να ρυθμίσει τις οφειλές του Δήμου προς την εταιρεία, απαιτώντας αντισταθμιστικά οφέλη. Παρ' ότι από του Θέρους του 2017 είχεν ειδοποιηθεί γραπτώς για τις προθέσεις της ΕΥΔΑΠ.
Όλοι αναρωτιούνται για την επιλογή του να επανδρωθεί η νεοσύστατη ΔΕΥΑ του Δήμου μας, με ανθρώπους μη δυναμένους να προσφέρουν το παραμικρό σε τεχνογνωσία,
οργανωτική εμπειρία και διοικητική διαχείριση, μιάς τόσον ευαισθήτου υπηρεσίας για τους κατοίκους του Δήμου Δελφών.  
Και επίσης όλοι οι κατοικούντες στην Κίρρα, θα ενθυμούνται την αντιμετώπιση του προβλήματος υδροδοτήσεως της Κοινότητος και το τι έκανε ο Δήμαρχος για αυτούς.

Τώρα όμως, το πρόβλημα δεν εγγίζει απλά και την Άμφισσα, αλλά οδηγεί σε χρεωκοπία ολόκληρον τον Δήμο Δελφών.  
Και ο Δήμαρχος εγνωμάτευσε : Το πρόβλημα είναι Πολιτικό!
Αλλά θα πρέπει όμως, να εύρη και συμπαραστάτες στην "γνωμάτευσή" του.  Δηλαδή, συμμετόχους στην ολέθρια πολιτική του, προκειμένου να "ελαφρύνει" την θέση του, για την δεινή κατάσταση την οποία εδημιούργησε ο ίδιος στον Δήμο Δελφών.
Άλλοις λόγοις : Αναζητούνται συνυπεύθυνοι.  
Και πιστεύει ότι αυτό είναι δυνατόν να συμβεί "δημοκρατικά", με διαδικασία εντός ενός Δημοτικού Συμβουλίου. Και για αυτό το συγκαλεί εκτάκτως.

********************************************

                                                                             Άμφισσα 13/03/2018
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                 ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αριθ. πρωτ. 4932

Παρακαλούμε όπως την 14η Μαρτίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00΄ προσέλθετε στην Άμφισσα και στην ισόγεια αίθουσα του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), πλατεία Κεχαγιά, σε δημόσια συνεδρίαση, με θέμα:

«Ενημέρωση για τις εξελίξεις στο ζήτημα της ΕΥΔΑΠ και λήψη σχετικής απόφασης»
(Εισηγητής: κ. Δήμαρχος).


(Η συνεδρίαση κρίνεται ως κατεπείγουσα καθόσον η ΕΥΔΑΠ προέβη σε αναγκαστική εκτέλεση σε βάρος του Δήμου).


Η Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου
ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΟΤΣΑΝΟΥ - ΡΟΜΒΟΤΣΑΝΟΥ
4 σχόλια:

 1. Να τον χερονται οσοι τον ψυφισαν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αν αυτό το χάλι συνέβαινε αλλού η συνολική παραίτηση των ελαχίστων θα ήταν ειρωνεία, μόνο το χαρακίρι θα έδειχνε τη πραγματική μεταμέλεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τα λεφτά των δημοτών για το νερό που πληρώνουν που πάνε ακριβως; Σε ποια έργα επενδύονται αν λάβουμε υπόψη ότι ο νόμος Φωκίδας είναι από τους πιο υποβαθμισμένους εδώ και πολλά χρόνια οχι μόνο επί της παρούσας δημαρχίας. Ποτέ δεν φταίει κανείς σε αυτή την χώρα; Συνεχώς κάποιος τους επιβουλεύεται; Έχει καταντήσει τραγελαφική η κατάσταση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ρε Δήμαρχε, αφού το νερό το παίρνεις τζάμπα, άνοιξε κάνα συντριβάνι να το ευχαριστηθούν όλοι.
  Κάνε μας Βενετία επιτέλους!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή