Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ

                         ΑΜΦΙΣΣΑ, 10.03.2018 

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ

Α.Δ.Τ.: 9/2018


ΘΕΜΑ: “Σύσκεψη για την αναβάθμιση της αστυνόμευσης στην Φωκίδα»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 10 Μαρτίου 2018, σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Δελφών, κ. Θανάση Παναγιωτόπουλου, με θέμα την αναβάθμιση της αστυνόμευσης στην περιοχή μας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας, κ. Ευάγγελος Κατσαγούνος, ο Δήμαρχος Δωρίδας, κ. Γιώργος Καπεντζώνης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Φωκίδας κ. Βασίλης Αυγερινός, ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, κ. Μιλτιάδης Πουρσανίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Φωκίδας κ. Ιωάννης Νταλαχάνης, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Άμφισσας κ. Άρης Αγγελόπουλος και ο Αντιπρόεδρος του Ε.Β.Ε. Φωκίδας κ. Νίκος Κουλός.

Στη σύσκεψη τέθηκαν από την πλευρά των εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας όλα τα θέματα που ανησυχούν την περιοχή μας και ιδίως αυτό της αντιμετώπισης των πολλών κρουσμάτων κλοπών και διαρρήξεων.

Από την πλευρά τους οι ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δεσμεύτηκαν για τη λήψη άμεσα όλων των κατάλληλων μέτρων για την εντατικοποίηση της αστυνόμευσης στη Φωκίδα και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας του έργου της.

Κοινό συμπέρασμα όλων των συμμετεχόντων αποτελεί η θέση ότι προκειμένου να αναβαθμιστεί το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών απαιτείται αφενός μεν η πλήρης αξιοποίηση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων της ΕΛ.ΑΣ., αφετέρου δε η κοινωνική εγρήγορση και συμμετοχή των πολιτών στο έργο της Αστυνομίας, με άμεση ενημέρωση για όλα τα συμβάντα και παροχή πληροφοριών που μπορούν να αξιοποιηθούν.

Τέλος συμφωνήθηκε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί εκ νέου σύσκεψη με το ίδιο αντικείμενο, προκειμένου να αξιολογηθεί η αποτελεσματικότητα των κινήσεων στις οποίες προβαίνει ήδη η Ελληνική Αστυνομία στη Φωκίδας, αλλά και η ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας στην προσπάθεια για εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας.------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου