Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
1Ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (Ε.Κ.) ΑΜΦΙΣΣΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ/ΦΑΞ: 22650-72740, 72449
Άμφισσα, 5 Mαρτίου 2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στα πλαίσια της επιμόρφωσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των κλάδων και ειδικοτήτων της ελληνικής δημόσιας εκπαίδευσης (περιλαμβανομένων των υπηρετούντων αναπληρωτών),
αλλά και εκπαιδευτικών ιδιωτικών σχολείων, στην Εισαγωγική Επιμόρφωση για την εκπαιδευτική αξιοποίηση Τ.Π.Ε. (Β1 επιπέδου Τ.Π.Ε.), σας ενημερώνουμε πως στο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο (Ε.Κ.) Άμφισσας έχουν εγκριθεί προγράμματα για όλες τις «συστάδες» ομοειδών κλάδων βάση του «μεικτού» μοντέλου μάθησης συνολικά 36 ωρών για κάθε πρόγραμμα (12 τρίωρες συναντήσεις εκ των οποίων 10 εξ αποστάσεως και 2 δια ζώσης σε κάθε πρόγραμμα).
Οι συστάδες ειδικοτήτων που έχουν εγκριθεί είναι:
Β1.1 ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ
Β1.2 ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
Β1.3 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Β1.4 ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Προϋπόθεση για τη συμμετοχή σε πρόγραμμα Εισαγωγικής Επιμόρφωσης για την εκπαιδευτική αξιοποίηση Τ.Π.Ε. (Β1 επιπέδου Τ.Π.Ε.) αποτελεί η πιστοποίηση στις βασικές δεξιότητες Τ.Π.Ε. (Α’ επίπεδο Τ.Π.Ε.), με εξαίρεση τους εκπαιδευτικούς του κλάδου ΠΕ19/20, καθώς και τους επιμορφωτές Α’ επιπέδου Τ.Π.Ε. που είναι ενταγμένοι στα σχετικά μητρώα παλαιότερων πράξεων επιμόρφωσης σε βασικές δεξιότητες Τ.Π.Ε.
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν μέχρι την Παρασκευή 9/3/2018 (α’ φάση αιτήσεων) να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής στα προγράμματα της 3ης περιόδου επιμόρφωσης Β1 επιπέδου Τ.Π.Ε. που πρόκειται να διεξαχθούν από τα μέσα Απριλίου 2018.
Οι φάσεις των αιτήσεων είναι οι ακόλουθες:
02 ως 09 Μαρτίου 2018 στις 16.00 (Α’ φάση υποβολής αιτήσεων και κατανομής των εκπαιδευτικών στα διαθέσιμα προγράμματα επιμόρφωσης με διαδικασία ηλεκτρονικής κλήρωσης),
12 έως 15 Μαρτίου 2018 στις 16.00 (δημοσιοποίηση αποτελεσμάτων Α’ Φάσης και Β’ Φάση υποβολής και επικαιροποίησης αιτήσεων από εκπαιδευτικούς που δεν κληρώθηκαν σε προγράμματα που υλοποιούνται ή νέους ενδιαφερομένους, με σκοπό τη συμπλήρωση προγραμμάτων που δεν έλαβαν τον απαιτούμενο αριθμό αιτήσεων για να υλοποιηθούν και την εν γένει συμπλήρωση κενών θέσεων, με σειρά χρονικής προτεραιότητας).
Λεπτομέρειες για τα υλοποιούμενα προγράμματα και τον τρόπο λήψης κωδικών πρόσβασης και καταχώρησης ηλεκτρονικής αίτησης στο σχετικό πληροφοριακό σύστημα προσφέρονται στο δικτυακό τόπο http://e-pimorfosi.cti.gr/mis (Ανακοινώσεις).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου