Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ (έφηβοι) : ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!...

"Νιώθω πραγματικά υπερήφανος για αυτά τα παιδιά , την πιο επιτυχημένη φουρνιά του συλλόγου ..., είναι ο τέταρτος τελικός που θα παίξουν την τελευταία τριετία !! Συγχαρητήρια παλικάρια ..." (Χρήστος Μωραΐτης - Προπονητής)

ΕΦΗΒΩΝ Β’ ΦΑΣΗ Β’ ΟΜΙΛΟΣ: 

ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ-Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ 60-74


Νίκη-πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος εφήβων για τον Γ.Σ.Ιτέας που νίκησε το βράδυ της Κυριακής μέσα στη Λαμία τον Έσπερο με 74-60 και τώρα θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Αλέξανδρο Αρτάκης στον μεγάλο τελικό.
Το ματς ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκεια του, με την Ιτέα να ξεφεύγει στο τέλος φτάνοντας στο τελικό 60-74.
Ο Έσπερος αγωνίστηκε χωρίς τον πρώτο του σκόρερ Μαντζούκα που χτύπησε (διάστρεμμα) στο χθεσινό ματς του παιδικού πρωταθλήματος!
Οι γηπεδούχοι με πρωταγωνιστές τους Θεοφανόπουλο και Ψυχούλη ξέφυγαν ακόμα και με 8 πόντους στην α’ περίοδο που τελείωσε με 22-16.
Στη συνέχεια ο Γ.Σ.Ιτέας ανέβασε στροφές και με τον Παγώνη σε πολύ καλή μέρα πέρασε μπροστά στο ημίχρονο, για να πάει το ντέρμπι στη συνέχεια στον πόντο, μέχρι το τελευταίο 10λεπτο που η εμπειρία των παικτών του Μωραίτη έπαιξε το ρόλο της για να διαμορφωθεί το τελικό 60-74.
Ο Έσπερος ήταν άτυχος καθώς του έλειπε ο καλύτερός του παίκτης, αλλά και από την άλλη πλευρά το γεγονός ότι η Ιτέα πάει σε ένα ακόμα τελικό στα τμήματα υποδομής, αναμφίβολα έχει τη δική της αξία για την ομάδα της Φωκίδας.
Διαιτητές: Χριστοδούλου-Γερονικολός.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-16, 32-39, 51-53, 60-74.
ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Σοφογιάννης): Ντόου 5, Ψυχούλης 16 (3), Σιαφάκας 5 (1), Γατσιούνης, Μεμάϊ, Αναστασόπουλος, Γαληρόπουλος, Διμαντής, Θεοφανόπουλος 23 (4), Σακκάς 3, Ζερμπίνσκι 8, Ευθυμίου.
Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ (Μωραϊτης): Παγώνης 21 (4), Κουτρόγιαννος 11 (1), Περδίκης 6 (2), Τσιπούρας 6, Κοντογιάννης 6, Γερεντές, Παπανικολάου, Αγουρίδης, Κρικέλας 7, Δημητρίου 8, Παπαδρόσος 10 (2), Αναγνωστάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου