Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΙΤΕΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Α/Α:1                           Ώρα:20:00                              Ιτέα 17/03/2018


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κατά το τελευταίο 24ωρο προκλήθηκαν τέσσερις πυρκαγιές στη περιοχή 
ευθύνης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιτέας και συγκεκριμένα:
  • Πυρκαγιά προκλήθηκε στις 16-03-2017 και περί ώρα 14:58 σε αγροτική περιοχή στο 10ο χλμ Ε.Ο. Δεσφίνας – Βάλτου, θέση Στενό. Στο συμβάν επιχείρησαν δύο οχήματα της Π.Υ. Ιτέας με τέσσερις πυροσβεστικούς υπαλλήλους και ένα όχημα της Π.Υ. Λιβαδειάς με δύο πυροσβεστικούς υπαλλήλους. Η πυρκαγιά τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο στο αρχικό της στάδιο. Διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Ιτέας.
  • Πυρκαγιά προκλήθηκε στις 16-03-2017 και περί ώρα 19:31 σε οικοπεδικό χώρο στη Δ.Ε. Γαλαξιδίου, θέση Ξυροτύρι. Στο συμβάν επιχείρησαν δύο οχήματα της Π.Υ. Ιτέας με τέσσερις πυροσβεστικούς υπαλλήλους. Η πυρκαγιά τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο στο αρχικό της στάδιο. Διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Ιτέας.
  • Πυρκαγιά προκλήθηκε στις 17-03-2017 και περί ώρα 11:15 εντός κατοικημένης περιοχής σε ελαιόδενδρα, χαμηλή βλάστηση και καλάμια στη Δ.Ε. Τολοφώνας, θέση Βάλτος. Στο συμβάν επιχείρησαν τρία οχήματα της Π.Υ. Ιτέας με έξι πυροσβεστικούς υπαλλήλους και ένα όχημα του Π.Κ. Λιδωρικίου με δύο πυροσβεστικούς υπαλλήλους. Η πυρκαγιά τέθηκε σύντομα υπό έλεγχο. Συνελήφθη από άνδρες του Ανακριτικού Τμήματος της Π.Υ. Ιτέας ο Χ.Φ., ημεδαπός, ως υπαίτιος για την εν λόγω πυρκαγιά.
  • Πυρκαγιά προκλήθηκε στις 17-03-2017 και περί ώρα 11:23 (σχεδόν ταυτόχρονα με την προηγούμενη) σε δασική περιοχή στη Τ.Κ. Κίρρας, θέση Αλμυρό Νερό. Στο συμβάν επιχείρησαν ένα όχημα της Π.Υ. Ιτέας με δύο πυροσβεστικούς υπαλλήλους και τέσσερα οχήματα της Π.Υ. Άμφισσας με οκτώ πυροσβεστικούς υπαλλήλους. Η πυρκαγιά τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο στο αρχικό της στάδιο. Διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Ιτέας.
Με την ευκαιρία αυτή, για μια ακόμη φορά, υπενθυμίζεται στους συμπολίτες μας:
  • Να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν οποιαδήποτε δραστηριότητα θα
μπορούσε να προκαλέσει την εκδήλωση πυρκαγιάς.
  • Να ειδοποιούν αμέσως το κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον αριθμό κλήσης 199.
Ο Διοικητής

Ιωάννης Σπ. Κολομπούρος
Επιπυραγός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου