Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

''ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΙΤΕΑΣ'' ΣΤΟ FACEBOOK : ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...


Για λόγους, τους οποίους αγνοούμε (προφανώς τεχνικούς...), 
ο Λογαριασμός μας στο facebook ''Επίκουρος Ιτέας'', έκλεισε.  Μετετράπη σε σελίδα, χωρίς να γνωρίζουμε το τι σημαίνει αυτό.
Δεν είμαστε πλέον σε θέση να λαμβάνουμε και να ανταλάσσουμε  μηνύματα και δημοσιεύσεις με ''φίλους'' μας στο facebook.
Συνεπώς η επικοινωνία με τους αναγνώστες μας, θα γίνεται, είτε με κοινοποίηση στο Χρονολόγιό μας, είτε μέσω μηνυμάτων e-mail, έως ότου ...κλείσει και αυτό.
Ο ''Μεγάλος Αδελφός'', κυριαρχεί πλέον...

3 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Επίκουρε. Δε φταίει σε κάτι το facebook. Εμείς φταίμε που κάναμε παράβαση των όρων χρήσης του και είχαμε επαγγελματικές σελίδες ως ατομικά προφίλ, όπως σχεδόν όλοι στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνούμε μαζί σας. Με μια διευκρίνιση : Το ''Επίκουρος Ιτέας'', ούτε επαγγελματικό είναι, ούτε διαφημίσεις έχει δεχθεί να προβάλει, ούτε δημοσιογραφία έκανε με αναμεταδόσεις ειδήσεων, ούτε προσδοκούσε κέρδη κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά. Μόνον απόψεις διετύπωνε με άρθρα και με μικρές τοπικές ειδήσεις. Απλά το σύστημα, δεν δέχεται πλέον, ψευδώνυμα.
      Ίσως είναι ευκαιρία, να ''απαλλαγούμε'' από τον βραχνά του διαδικτυακού φακελλώματος. Και να ζήσουμε την ζωή μας, απλά και με γνώση, όπως το έκαναν οι παλαιότεροι.
      Ευχαριστούμε για το σχόλιο.

      Διαγραφή
    2. Αυτοί είναι οι όροι του facebook που κάναμε παράβασή τους. Μόνο του δεν ενεργεί ποτέ, αλλά μετά από καταγγελία, δηλ. η παραπάνω διατυπωθείσα διευκρίνιση είναι άσχετη με το τί κάνει ο Επίκουρος Ιτέας και ο κάθε άλλος παραβάτης των όρων χρήσης. Το facebook δεν το νοιάζει τί κάνει ο κάθε χρήστης, αλλά πώς το κάνει.

      Διαγραφή