Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΕΝΑΣ ''ΦΙΛΟΣ'' ΠΟΙΗΤΗΣ, ΤΙΜΑΤΑΙ.



   Χειμωνιάζοντας 
με ποίηση

  Ο Ηλίας Παπα-κωνσταντίνου, ο γνωστός στα μέρη μας ποιητής, θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο σε μια εκδήλωση αύριο 22 Οκτωβρίου 2014, στις 8:30' το βράδυ, όπου θα ακουσθούν και ποιήματά του.
Αυτό θα γίνει στο Μουσικο-ποιητικό Καφενείο ''Αίτιον'',
Τζιραίων 8-10 στην Αθήνα, όπου εκεί έχουν εύρει χώρο και στεγάζονται, όλοι όσοι αγαπούν την ποίηση, τον προβληματισμό και την μελωδία. Ή ακόμη καλύτερα και τα τρία μαζί συνταιριασμένα.

  Οι οικοδεσπότες του ''Αίτιον'',  Δημήτρης Σαμαρτζής, ηθοποιός και τραγουδιστής και Μαίρη Γραμματικάκη, εκπαιδευτικός, ποιήτρια όμως και στιχουργός και η ίδια, έχουν ''ζεστάνει'' τον συγκεκριμένον χώρο και οι συγκεντρώσεις ανθρώπων εκεί, έχουν να κάνουν με την μουσική, την ποίηση και την μελωποίησή της.  Η σειρά δε αυτών των ''εκδηλώσεων'' έχει τίτλο : ''100 χιλιάδες Ποιητές για την Αλλαγή''.
   Συμβαίνει δε εκεί και το ''παράξενο'' κατ' άλλους, να επιτρέπεται ή μάλλον να παροτρύνεται το κοινό, στο να απαγγείλει δικούς του στίχους, ''με ότι η ψυχή σας αγωνιά να καταθέσει'', όπως λένε οι οικοδεσπότες.

   Τιμητική βραδυά λοιπόν η αυριανή για τον ''φίλο'' μας τον Ηλία.  Κι εμείς του ευχόμαστε την καταξίωση και την αποδοχή του λόγου του, μέσα σε εκείνο τον ''φωτεινό'' χώρο, με το εκλεπτισμένο και ''ψαγμένο'' ακροατήριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου