Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

STRESS TESTS ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ : ΨΕΜΑΤΑΚΙΑ;...


Πέρασαν, ...κομμένες!

    Σύμφωνα με το Πρακτορείο ''Reuters'', από τα περίφημα ''stress tests'', δεν ''πέρασαν'' 25 Ευρωπαϊκές Τράπεζες.  Ο πίνακας δε με τα ονόματα των Τραπεζών, τον οποίον αναδημοσιεύουμε παρακάτω, είναι αυτός τον οποίο μετέδωσε το έγκυρο Πρακτορείο και ο οποίος πίνακας είναι ο επίσημος και δεν έχει διαψευσθεί από κανέναν!
   Κατά τα γραφόμενα του ''Reuters'', ανάμεσα στις 25 ''προβληματικές'' Τράπεζες, είναι και οι 3 από τις 4 Συστημικές Τράπεζες της Ελλάδος. Και οι οποίες χρειάζονται περαιτέρω κεφαλαιακή υποστήριξη.   Πρόκειται για τις Τράπεζες Eurobank, Εθνική και Πειραιώς.
   Εδώ θα πρέπει να υπενθυμήσουμε ότι, οι 4 Συστημικές Τράπεζες στην Ελλάδα, με τις ''θυσίες'' του ελληνικού λαού όπως λέγει και ο Βενιζέλος-Τούρκογλου, ανακεφαλαιοποιήθηκαν  ξανά προσφάτως, με χρήματα της Τρόϊκας και τα οποία θα πληρώσει μέσω της φορολογίας ο ελληνικός λαός.  Παρ' όλη την επί 3ετία χρηματοδότηση των Τραπεζών, εν τούτοις και η χρηματοδότηση προς την αγορά έχει σταματήσει και προβληματικές εξακολουθούν να είναι αυτές.     Βεβαίως, επ' ουδενί υπήρξε η σκέψη, να ''τσοντάρουν'' στην ζημιά τους, οι μέτοχοί των.  Απεναντίας!  Τους κάνουμε και ''δωράκια'', ωσάν αυτό του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.  Στα ανακοινωθέντα ''κέρδη'' όμως από τις Τράπεζες  για το α' εξαμήνου του 2014, δεν θα έχουν πρόσβαση οι φορολογούμενοι οι οποίοι τις έσωσαν με τον οβολό τους!

  Υπάρχει όμως και ένα μικρό, ελάχιστο θα λέγαμε προβληματάκι με αυτόν τον πίνακα.  Δεν τον ''πήραν'' είδηση τα ''έγκριτα'' ΜΜΕ !...   Έτσι περιορίστηκαν απλά στις ''οδηγίες'' των ...αφεντικών και πλέον ο ελληνικός λαός, δεν έχει τέτοιες έννοιες και ενδοιασμούς : Πέρασαν, ή δεν πέρασαν τα ''stress tests''  οι ελληνικές Τράπεζες;...

Αυτό δεν λέγεται Προπαγάνδα, ούτε Γλαιμπελισμός!  
Αυτό λέγεται εξαπάτηση ενός ολόκληρου, αμήχανου, φοβισμένου και απελπισμένου λαού!  
Αυτό λέγεται εγνωσμένη τύφλωση και μεθόδευση εξαθλίωσης ενός πανάρχαιου, ιστορικού και ταλαιπωρημένου έθνους!  
Αυτό λέγεται εθνική Προδοσία! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου