Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ : ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΜΦΙΣΣΗΣΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

Δελτίο τύπου
17-10-2014

Φίλοι και φίλες
Την Παρασκευή 17-10-2014 καταθέσαμε στον εισαγγελέα Άμφισσας, μηνυτήρια αναφορά σχετική με τις πάνω από 500 πράξεις – αναθέσεις που  η απερχόμενη δημοτική αρχή του Δ. Δελφών
είχε αποφασίσει το χρονικό διάστημα Ιουνίου- Αυγούστου 2014.
Με την αναφορά μας αυτή η οποία στέλνεται και στους επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης, ζητάμε ναδιερευνηθεί ποινικά η διάπραξη, ενδεχομένως, εγκλημάτων σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος.
Είμαστε βέβαιοι ότι οι σύμβουλοι που εκλέχτηκαν στις εκλογές του Μαΐου θα τιμήσουν με την αρωγή και την γνώση τους την προσπάθεια αυτή.
Προκειμένου και να σταματήσει το απαράδεχτο φαινόμενο των πολλαπλών αναθέσεων αλλά κυρίως να αποδοθεί δικαιοσύνη σε ενδεχόμενες παράνομες ενέργειες.
  Την ώρα που υπάρχουν συμπολίτες μας άνεργοι και κάτω από κάθε όριο φτώχειας, την ώρα που οι δομές κοινωνικής πρόνοιας συρρικνώνονται και κλείνουν χωρίς να μπορούν να στηρίξουν όσους πραγματικά έχουν ανάγκη, δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς και αδιάφοροι και  στη παραμικρή σπατάλη δημόσιων πόρων.
 Σε κάθε περίπτωση με την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Φωκίδας συνεχίζουμε την προσπάθεια μας.

2 σχόλια:

  1. Καλα ρε Βανδωρομπεμπη και μπεμπακι δεν τρωγεστε με τιποτα.Τωρα που σασςκαταλαβαν οι πολιτεσ και σας εκαναν περα!!!!! κανετε αντιπολιτευση και σαυτους;
    Ε πε φουμο που χρειαζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το ΣΔΟΕ να ψαξει και αυτους που ανεθεταν και αυτους που επερναν τις απ ευθειας αναθεσεις !!! ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΒΡΑΚΙΑ ΤΟΝΩΝ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή