Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

''ΔΕΣΜΟΣ'' : ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


Μια Σπάνια Εκδήλωση

    Ο Πολιτιστικός Όμιλος Ιτέας ''Ο Δεσμός'', συμμετέ-χοντας ενεργά εδώ και 35 έτη στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλεώς μας, κυριολεκτικά μας εξέπληξε με την ενέργειά του αυτή, του να προσκαλέσει την 25μελή Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Βουνιατάδων Κερκύρας, προκειμένου να τραγουδήσουν στην επετειακή εκδήλωσή του, εδώ στην Ιτέα, στις 27 Οκτωβρίου 2014. 

  
   Και γράφουμε μας εξέπληξε, καθ' όσον, αυτές τις δύσκολες λόγω κρίσεως ημέρες, τις οποίες διάγει ολόκληρη η Ελληνική Επικράτεια, είναι άθλος το να καταφέρει να μετακινηθεί ένα πολυπληθές Πολιτιστικό Σωματείο, ακόμη και εάν υπάρχουν χορηγοί.
   Την Χορωδία συνοδεύει μια εξαίρετη ''μουσική παρέα'', η Κερκυραϊκή Μαντολινάτα και από κοινού, θα παρουσιάσουν Ελληνικά και Παραδοσιακά Μουσικά κομμάτια στο ''Κυριακοπούλειο'' την Δευτέρα όπως προαναφέραμε, 27η Οκτωβρίου 2014 και ώρα 20:00'.

   Πέραν του Επετειακού ενδιαφέροντος, αυτό και μόνον το γεγονός της εμφανίσεως των δυο σχημάτων, αποτελεί Πολιτιστικό Γεγονός για την Ιτέα και πιστώνεται σε όλα τα δραστήρια μέλη του Δ.Σ. του ''Δεσμού''.
   Σύμφωνα δε με πληροφορίες μας, η Χορωδία θα ψάλει και κατά την διάρκεια της Δοξολογίας στον Ναό ''Μεταμορφώσεως του Σωτήρος'', το πρωΐ της επομένης ημέρας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου