Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΣΚΟΥΡΙΕΣ : Η ''ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ'' ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΜΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ!...


Ελλαδιστάν!...

  Κάτοικοι της περιοχής στις Σκουριές Χαλκιδικής, 311 τον αριθμόν, ζήτησαν από τον Δήμο Αριστοτέλη όπου είναι δημότες, να προσκομισθεί από την εταιρεία ''Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.''  στον Δήμο, η έγκριση του επενδυτικού σχεδίου από το ΥΠΕΚΑ, σύμφωνα με την οποία της έχει δοθεί η δυνατότητα, να πραγματοποιεί την υλοποίησή του στις Σκουριές.
    Παραθέτουμε το τελευταίο τμήμα από την επιστολή των 311 δημοτών καθώς και την απάντηση της εταιρείας.
Τα συμπεράσματα για την ποιότητα και το επίπεδο της ευνομίας, για τη ισονομία και την ''ποσότητα'' Δημοκρατίας στην χώρα μας, είναι προφανή.  Ειδικά από την ατελείωτη ''περιπέτεια'' των Σκουριών.

   Το γεγονός από μόνο του, θεωρούμε ότι είναι η συνέχεια και ταυτίζεται με τις ανησυχίες της σημερινής νεολαίας, όπως πολύ σωστά διατυπώθηκαν στο εχθεσινό πανηγυρικό της 28ης Οκτωβρίου, εντός της εκκλησίας στην Ιτέα. 

**************************************
(αναδημοσίευση από antigoldgreece)
''...Σας υπομνήουμε ότι με τα αποδεικτικά σχετικά έγγραφα που σας καταθέτουμε, η αρμόδια υπηρεσία για τον έλεγχο του Επενδυτικού Σχεδίου του ΥΠΕΚΑ, Γεν.Δ/ση Φυσικού Πλούτου, Δ/ση Μεταλλευτικών και Βιομηχανικών Ορυκτών, Τμήμα Α΄, διαχρονικά τονίζει ότι το επενδυτικό σχέδιο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ το 2006 και τονίζει ότι και ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ, και σύμφωνα με τον Ν.3220/2004, άρθρ.3.3, 3.4, 3.5, δεν νομιμοποιείται φυσικά να υλοποιείται''.
******************************************************
 Ο Δήμαρχος κ. Μίχος προέβη στην υλοποίηση του αιτήματος (βλ. προγενέστερη ανάρτησή μας της 16-10-2014 με τίτλο: «Ενημέρωση του Δήμου προς τους 311»).
Μετά ταύτα απάντησε η εταιρεία με την από 17 Οκτωβρίου 2014 με Α.Π.: Α2235 τρισέλιδη επιστολή της, που έλαβε από τον Δήμο Α.Π. εισερχομένου εγγράφου 31750/17.10.2014. Προς ενημέρωσή σας, σας παραθέτουμε αυτούσια την ίδια την επιστολή της εταιρείας, όπου στη σελ. 3 εγγράφως ενυπογράφως, γνωστοποιούν ότι:«δεν έχουμε να σας προσκομίσουμε κάτι περισσότερο».
Έχει πλέον καταστεί γνωστό διά στόματος του πλέον υπευθύνου (του νομίμου εκπροσώπου της εταιρείας), ότι το επενδυτικό σχέδιο της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» δεν έχει λάβει τη σύμφωνη με τον Ν.3220/2004 άρθρ.3 έγκριση, και ως εκ τούτου δεν δικαιούται να το υλοποιεί.
Παραθέτουμε παρακάτω την επιστολή της εταιρείας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου