Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Ο Σ.Χ.Ο. ΙΤΕΑΣ-ΚΙΡΡΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ !



Οι Ορειβάτες, χορεύουν!

   Είναι κοινή και παγιωμένη η άποψη, ότι οι ορειβάτες έχουν περισσότερο καλλιεργημένη από εμάς τους υπόλοιπους, την αίσθηση του ελεύθερου, του απέραντου και του μεγαλειώδους.  Και τούτο είναι το απόσταγμα των διαδρομών τους μέσα στην φύση, ανεβαίνοντας στα βουνά και διασχίζοντας φαράγγια και ρεματιές.  Η αποκόμιση των εικόνων από αυτόν τον περίγυρο, είναι μοναδική εμπειρία και πολλές φορές, γίνεται βίωμα και τρόπος ζωής για αυτούς τους ανθρώπους.
   Κάθε τόσο συναντώνται στις εκδρομές τους και στις εξορμήσεις τους  κι έχουν την ευκαιρία να ανταλλάσσουν τις απόψεις τους, να αφηγούνται τις ιστορίες τους και να προγραμματίζουν τις επόμενες δράσεις τους.  Αλλά μάλλον αυτό δεν τους φτάνει.  Έτσι λοιπόν ''οργάνωσαν'' κι άλλη μια αναρρίχηση, αυτήν την φορά όμως, στην Ταβέρνα ''Διογένης'' της Κίρρας, χωρίς όμως εξοπλισμούς και τα συναφή  και με μοναδική εξάρτηση, την καλή διάθεση για παρέα, φαγητό, κρασί και χορό!
   Στον ''Διογένη'' λοιπόν, το Σάββατο 16-11-2013 και ώρα 21:00', ο Σύλλογος Χιονοδρόμων Ορειβατών Ιτέας Κίρρας, καλεί τα μέλη του και τους φίλους του σε μια όμορφη βραδυά για φαγητό και διασκέδαση, με κόστος ανά άτομο τα 13 ευρώ, όπου περιλαμβάνονται πλούσιο δείπνο και κρασί.
Η βοήθεια προς τον Σύλλογο, αυτούς τους δύσκολους καιρούς, πέραν από την συμμετοχή στις δράσεις του, θα είναι και πολλή μεγάλη με την φυσική παρουσία όλων μας, εκεί, στον ''Διογένη''.

1 σχόλιο:

  1. Οποιος έρθει στα βουνά μια-δυο φορές δεν ξανακάθετε στον κάμπο

    Υπογραφή ¨ Ο ορειβάτης της φωτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή