Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ν.Ο.Ι. : ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, ...ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ !


Αγωνιστικά Αποτελέσματα

   Ο Ν.Ο.Ιτέας με ανακοίνωσή του, μας γνωρίσει τα ...αυτονόητα για τα παιδιά-αθλητές του.  Όπου και να αγωνιστούν, οι διακρίσεις είναι εκεί και τα περιμένουν.  Τι να προβάλλει κανείς για αυτό το ιστορικό Αθλητικό Σωματείο, του οποίου η καταξίωση και η αναγνωρισημότητα είναι πλέον  περουσιακό στοιχείο για την πόλη μας και για την ευρύτερη περιοχή!  Μιας και οι αθλητές και οι αθλήτριές του, προέρχονται από πολλές πόλεις της περιοχής μας.  Τι να περιγράψει κανείς για την αγάπη και το πείσμα αυτών των παιδιών για το άθλημά τους, μιας και οι περισσότερες προπονήσεις τους, γίνονται στις ...μπανιέρες των σπιτιών τους!  Εύγε και πάλι Εύγε, σε όλους! Αθλητές, Γονείς και Δ.Σ.

************************************************************************ΦΙΛΑΘΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΤΕΑΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1964
Γραφεία : Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιτέας
33200 ΙΤΕΑ
Τηλ. & Φαξ : 2265034144
e-mail: noiteas@otenet.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Με έντεκα αθλητές και μεγάλη επιτυχία συμμετείχε ο Ναυτικός Όμιλος Ιτέας στην Ημερίδα Πρόκρισης Grand Prix της Περιφέρειας Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας που διεξήχθη στο Καρπενήσι στις 23 Νοεμβρίου. Οι αθλητές της Αγωνιστικής Κατηγορίας βελτίωσαν τις επιδόσεις τους στα αγωνίσματα που συμμετείχαν.

Παράλληλα διεξήχθησαν και αγώνες 9-10-11 &12 ετών (Προαγωνιστικής Κατηγορίας), όπου οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ν.Ο.Ιτέας κατέκτησαν 5 πρώτες, 1 δεύτερη και 7 τρίτες θέσεις.
Αναλυτικότερα Πρώτη θέση κατέκτησαν οι:
Φωτεινή ΤΣΙΝΤΖΗΡΑ (200 Μ. Ελεύθερο, 400 Μ. Ελεύθερο & 50 Μ. Πεταλούδα)
Μαρινίτα ΞΗΡΟΥ (50 Μ. Πρόσθιο)
Φώτης ΚΑΤΣΙΜΠΡΑΣ (50 Μ. Πρόσθιο)


Δεύτερη θέση κατέκτησε ο:
Κων/νος ΜΑΝΑΙΟΣ ( 50 Μ. Ύπτιο)


Τρίτες θέσεις κατέκτησαν οι:
Μαρινίτα ΞΗΡΟΥ (50 Μ. Ελεύθερο, 100 Μ. Πρόσθιο)
Δημήτρης ΝΙΚΟΛΑΟΥ (50 Μ. Ύπτιο)
Παναγιώτης ΚΑΤΣΙΜΠΡΑΣ (100 Μ. Ελεύθερο, 50 Μ. Πρόσθιο)
Στέλιος ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ (50 Μ. Ύπτιο)
Φώτης ΚΑΤΣΙΜΠΡΑΣ (50 Μ. Πεταλούδα)


Οι υπόλοιποι αθλητές πέτυχαν πλασαρίσματα στην πρώτη εξάδα.
Συγχαρητήρια στους Αθλητές / Αθλήτριες και τους Προπονητές κ.κ. Λουκά ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, Κώστα ΛΑΛΛΑ και Πέγκυ ΜΑΣΟΥΡΑ για τις επιτυχίες τους.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια.
Επόμενοι αγώνες Αγωνιστικής και Προαγωνιστικής Κατηγορίας είναι το Κύπελλο Χριστουγέννων (13-14-15 Δεκεμβρίου) στην Πάτρα.
Αναλυτικά αποτελέσματα και φωτογραφίες από τους αγώνες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: http://sourta.blogspot.gr/2013/11/grand-prix_25.html

Το Δ.Σ.

Του Ν.Ο.Ιτέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου