Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Α.Ε.Κ. : ''You never walk alone...''



Ώ!  Α.Ε.Κ. !!...

   Όπως έγραψε στις 9-10-2013 το πολύ μεγάλης κυκλοφορίας αθλητικό περιοδικό ''World Soccer'' στην στήλη του ''Ιστορίες που πρέπει κανείς να διαβάσει'', στην Ελλάδα, παρατηρήθηκε μια όμορφη, μοναδική και παράξενη ιστορία αγάπης.
Και εξηγεί ότι είναι, αυτό το οποίο συμβαίνει ανάμεσα στην ομάδα της Α.Ε.Κ. και τους φιλάθλους της.  Μια άδολη, αγνή και συνεχής σχέση αγάπης, ανάμεσα σε απλούς και αγνούς φιλάθλους και σε ένα ιστορικό σωματείο.  Ποδοσφαιρικό Σωματείο, του οποίου οι ''ευκαιριακές'' συνθήκες, αγωνιστικές, διοικητικές και οικονομικές, το έφεραν μετά από λαμπρές σελίδες δόξας και ιστορίας, να αγωνίζεται στην Γ' Εθνική κατηγορία της χώρας.
   Και όμως, αυτό το σωματείο, ανακοίνωσε την Δευτέρα 7-10-2013, ότι οι πωλήσεις εισιτηρίων διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες του, ανήλθαν στα 12.855 εισιτήρια.  Ανάμεσα σε αυτά είναι και η προσφορά της νέας Διοίκησης της Ομάδας προς τους ανέργους, με κόστος μόνο 30 ευρώ το εισιτήριο.
Το αξιοπερίεργο, το οποίο ''τράβηξε'' και την προσοχή του περιοδικού είναι, ότι οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας της Α.Ε.Κ., είναι οι κορυφαίες στην Ελλάδα για εφέτος.  Αναλυτικά :
Α.Ε.Κ.                            12.855 εισ.
Π.Α.Ο.Κ.                        12.820
Ο.Σ.Φ.Π.                        12.000
Π.Α.Ο.                             8.000


    Σε συνέχεια και σε επιβεβαίωση του αισθήματος ανάμεσα στους φιλάθλους, τους παίκτες και τους παράγοντες από την μια πλευρά και τον συμβολισμό, την Ομάδα  από την άλλη, θα αναφέρουμε το προ ημερών περιστατικό, όπου :  Ο κορυφαίος έλληνας ποδοσφαιριστής και ''σημαία'' της Α.Ε.Κ., ηχογράφησε ξανά τον ύμνο της ομάδας, μετά από 42 χρόνια!!...  Ο Μίμης Παπαϊωάννου, μαζί με τον συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο, ''έγραψαν'' σε studio  εκ νέου, τον ύμνο της Ομάδας.  Δεν υπάρχει προηγούμενο αυτής της εξάρτησης και της ταπεινής προσφοράς, ενός κορυφαίου, προς ένα σύμβολο!
 Εμείς, τι να προσθέσουμε;  Εκτός από το ''γρήγορη επάνοδο'' στην Α' Εθνική Κατηγορία Ποδοσφαίρου, σύντομα και στο ''σπίτι'' της στην Νέα Φιλαδέλφεια, την ''Αγιά Σοφιά'' όπως την βάφτισε ο πρόεδρός της Δημήτρης Μελισσανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου