Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΙ ...ΡΟΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ...ΤΖΑΖΑΡΟΥΜΕ!


Half Note : Βαρύ όνομα!

   Το μυαλό μας πάει στο επώνυμο και ιστορικό Half Note Jazz Club, όταν λειτουργούσε στο τελείωμα της δεκαετία του '70, στο ημιϋπόγειο της Μιχαλακοπούλου στα Ιλίσια.  Τότε, όταν έμπαινες μέσα στο σκοτεινό και ''απλωμένο'' δωμάτιο, έλεγες ''καλησπέρα'' και σου απαντούσε το μισό μαγαζί!  Όσοι ''μαζευόντουσαν'' σε εκείνη την σάλα, είχαν το μικρόβιο και την αγάπη για την Τζάζ.  Κι εκείνες οι βραδυές, με τα ''live'' και τις ''special'' εμφανίσεις, ήταν μοναδικές.  Δεν άργησε να φανεί ότι ...δεν χωρούσαμε πια εκεί, παραμαζευόμασταν τζαζό-κοσμος και ο νέος επιχειρηματίας το κατάλαβε και το 1995, ''έσπρωξε'' το μαγαζί, λίγο παρακάτω, στο Μέτς.  
   Δεν ήταν κι άσχημα εκεί. Δεν υπήρχε πλέον εκείνη η αμεσότητα και το σχεδόν οικογενειακό περιβάλλον, αλλά απ' την άλλη, ήρθαν (κι έρχονται) ονόματα-φίρμες, μεγάλα μουσικά σχήματα επώνυμα κι ο χώρος ήταν μεγαλύτερος, πιο σύγχρονος και πιο σωστός. 

    Θα πάμε όμως να δούμε το μουσικό σχήμα ''halfnote'', ζωντανά, το Σάββατο 12-10-2013 στο γνωστό το μέρος, στο Roadhouse Blues Club στην Ιτέα.  Βαρύ το όνομα το οποίο ''κουβαλάνε'' και οι πληροφορίες λένε ότι, τα παιδιά του συγκροτήματος, έχουν το ''τσαγανό'' και τον τρόπο να το δείχνουν.
Το Σάββατο το βράδυ λοιπόν, όσοι ..ροκάρουν και ..τζαζάρουν, στο Roadhouse Blues Club, στην Ιτέα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου