Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ ''SUCCESS STORY'', ΕΝΟΣ ΑΦΥΣΙΚΟΥ ''LOVE STORY''



Κίβδηλοι!...
Ανθέλληνες!...
και Υπόλογοι!...

   Δεν είναι δυνατόν όμως, δεν είναι επιτρεπτόν και βεβαίως δεν είναι συγχωρητέο από κανέναν έλληνα, ένας συρφετός αλλοπρόσαλλων, ετερόκλητων και μειοψηφούντων απάτριδων, να εμπορεύεται την ίδια την υπόσταση της αιώνιας και παγκόσμιας Ελλάδας, με μοναδικό όφελος την πολιτική του επιβίωση!  Δεν είναι δυνατόν, με όλη την εξαθλίωση την οποία έχουν εγκαταστήσει στις δομές της ελληνικής κοινωνίας αυτοί οι ''πολιτικοί''  και με όλη την αίσθηση του φόβου και της ανασφάλειας την οποία έχουν σπείρει μέσα στις ελληνικές οικογένειες, να πιστεύουν ότι έχουν απασφαλίσει τον μηχανισμό εκτόνωσης αυτού του λαού!  Πλήρης αντιγραφή του καθεστώτος και του κλίματος, πριν από την επανάσταση του 1821!!...
   Ας μην επαναπαύονται όμως!  Δεν είναι τίποτε παραπάνω από μια κακιά στιγμή στην μακραίωνη ιστορία της χώρας μας.  Φαιδροί, άβουλοι και ανίκανοι, δεν είναι τίποτε παραπάνω από τα εντεταλμένα ανδρείκελα αλλότριων συμφερόντων.  Και ως τέτοιοι, δεν έχουν την δύναμη να καθορίσουν την μοίρα αυτού του τόπου.  Ότι και να κάνουν, ότι και να εκποιήσουν, για ότι και να δεσμευτούν.  
Και όπως όλες οι μαύρες σελίδες στην ελληνική ιστορία, θα τιμηθούν και θα  ...αρχειοθετηθούν αναλόγως. 

****************************************************************************************************************************************  


SUCCESS STORY ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ !

Tου “Αλιέως” (Lobbystas.gr)
Η χρυσαυγιάδα (όπως την χαρακτήρισαν ο Ν. Χατζηνικολάου, ο θείος Γιώργος Τράγκας αλλά και άλλοι ) καλά κρατεί. Σε σημείο, που ΄΄σκεπάζει΄΄ ΟΛΑ τα υπόλοιπα θέματα, οικονομικά, κοινωνικά, εθνικά.

  Ειδικότερα για τα τελευταία αξίζει να δούμε τι έχει συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες.
  Οι διεθνείς τοκογλύφοι προωθούν νέα χαράτσια, επιπλέον απολύσεις, περαιτέρω μειώσεις μισθών και συντάξεων.
Μεθοδεύουν δε μέσω φόρων επί φόρων υφαρπαγή γης, κινητής και κινητής περιουσίας και πρώτης κατοικίας,
   
     ο υπουργός Εξωτερικών της τρόικα Ευ. Βενιζέλος διέπραξε το άκρως επικίνδυνο για τα συμφέροντα της χώρας  ολίσθημα να αποδεχθεί και επίσημα ως συνομιλητή τον εκπρόσωπο του τουρκικού ψευδοκράτους της Κύπρου.

Στην διπλωματική γλώσσα αυτή η ολίσθηση από την πάγια θέση (από την εποχή της εισβολής των Τούρκων στο μαρτυρικό νησί, τους Αττίλες Ι και ΙΙ, την κατοχή ) σημαίνει ότι η Ελλάδα αναγνωρίζει de facto την κατοχή του τμήματος της Βορείου Κύπρου. Κάτι τέτοιο δεν είχε τολμήσει να το κάνει ουδείς προδότης πολιτικός,

      Ο εντεταλμένος μεσολαβητής στο θέμα των Σκοπίων Μ. Νίμιτς δήλωσε επίσημα πως  η Ελλάδα συμφωνεί στην απόδοση του ονόματος Μακεδονία ως γεωγραφικού προσδιορισμού στο τεχνητό κράτος των Σκοπίων.
Η μεθόδευση προβλέπει την υποβολή αρχικής πρότασης Βόρεια Δημοκρατία της Μακεδονίας, που μετά από σκληρές...διαπραγματεύσεις της Αθήνας θα εκπέσει σε Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας σε διπλή γραφή (κυρίλλικη και λατινική), 


   στην Θράκη οργιάζει ανεξέλεγκτο το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και δημιουργεί συνεχώς μειονοτικά ζητήματα. Το τελευταίο του «επίτευγμα», ενεργώντας «κάτω από την μύτη» των ελληνικών κρατικών αρχών και με συμμετοχή ελλήνων μουσουλμάνων πολιτευτών, είναι η προσπάθεια δημιουργίας της λεγόμενης «Τουρκικής Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης!».

Ενδεικτικά τα όσα αναφέρει τελευταία ο ψύχραιμος Αντιφωνητής (www.antifonitis.gr)

     η κυβέρνηση των πολιτικάντηδων και των εθελόδουλων συνεχίζει να εξαθλιώνει συστηματικά τις Ένοπλες Δυνάμεις, ταυτόχρονα με την επιταχυνόμενη απαξίωση της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας, να λοιδωρεί συλλήβδην Ε.Δ, Σώματα Ασφαλείας, αμυντικούς μηχανισμούς.


      Μεθοδικά εκτυλίσσεται το έξωθεν σχέδιο. Χειρουργικά, λαπαροσκοπικά που θα έλεγε και ο αδελφούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου