Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Cine ITEA : ΧΕΙΜΩΝΙΑΣΕ !...


Ξανά μαζί!

   Η Κινηματογραφική Λέσχη Ιτέας, πήρε μια μεγάλη απόφαση :  Μαζευόμαστε μέσα!...
Τέλος οι καλοκαιρινές προβολές στο παρκάκι της Μαρίνας.  Τέλος οι μπυρίτσες και τα ''λιγδωμένα'' στην χαρτοπετσέτα, τέλος τα κοντοπαντέλονα, το κάπνισμα και η ρέμβη στην φεγγαράδα.  Χειμωνιάζει.
   Ήρθε η ώρα λοιπόν για κλειστό χώρο.  Ήρθε η ώρα για να συνεχίσουμε να μαζευόμαστε όλοι οι φίλοι της Λέσχης, στο ίδιο μέρος το γνωστό, στο  ''Κυριακοπούλειο''.  Και η αρχή γίνεται από την επόμενη Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013, με την Γαλλική Κωμωδία ''Γάμος σε δόσεις''.
   Τα παιδιά (''παιδιά''!...τρόπος του λέγειν) της Λέσχης, έχουν κάνει τον καλύτερο προγραμματισμό για την νέα χειμερινή περίοδο και οι πρώτες ταινίες οι οποίες ανακοινώθηκαν για τις αμέσως επόμενες προβολές, είναι (όπως πάντα), αξιολογότατες  και ποιοτικές.  Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου (συνηθίζεται από πολλούς προσφάτως...)  το οποίο εκδόθηκε εχθές,  θα υπάρξουν και επισκέψεις ανθρώπων του κινηματογράφου στον τόπο μας, τιμώντας μας με την παρουσία τους, όπως και εμείς θα τους τιμήσουμε με την δική μας.  Περί βραβεύσεων, ουδείς λόγος.  Ειδικά στο ''Κυριακοπούλειο''...
Την Παρασκευή το βράδυ λοιπόν, όλοι μας στην πρώτη χειμερινή προβολή, για να ευχηθούμε και μεταξύ μας ''Καλό Χειμώνα''.  Ξεκινάμε!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/10 9.15μμ
«Γάμος σε δόσεις» (2013) Γαλλική κωμωδία του Πασκάλ Σομέιγ με την Ντάϊαν Κρούγκερ και τον κωμικό Ντάνι Μπουν που είχαμε απολαύσει στην ταινία «Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου