Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

ΤΡΟΧΑΙΟΝ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ

 Ανατροπή "νταλίκας" 

  Περίπου στις 12:00' σήμερα, στην εθνική (επαρχιακή) οδό Ιτέας-Γαλαξειδίου και στο ύψος του 6ου χλμ από την Ιτέα, φορτηγό όχημα (νταλίκα), εξετράπει της πορείας του και αναποδογύρισε στην άκρη του οδοστρώματος.  Είναι η περίφημη κλειστή στροφή αμέσως μετά από τις παλαιές εγκαταστάσεις "Σκαλιστήρη", στο ύψος της διασταυρώσεως με την αγροτική οδό προς την τοποθεσία "Βαϊδερμπός".
  Για αγνώστους ακόμη λόγους, το βαρύ όχημα δεν παρέμεινε επί του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα την έξοδό του από την οδό σε εκείνη την κλειστή στροφή, ευτυχώς προς την εξωτερική πλευρά της οδού, χωρίς να δημιουργήσει πρόβλημα σε τυχόντα διερχόμενα από του σημείου άλλα οχήματα.
  Επί τόπου κατέφθασε η Τροχαία Ιτέας, ρυθμίζοντας την κυκλοφορία των διερχομένων οχημάτων και βεβαίως διεξάγει και την σχετική έρευνα για την διαπίστωση της αιτίας του ατυχήματος.
Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.
  Τα μεταφερόμενα από το ανατραπέν όχημα προϊόντα, μετεφορτώθησαν σε άλλο βαρύ όχημα και γίνεται προσπάθεια για την επανόρθωσή του.
 


1 σχόλιο:

  1. Κύριοι της εξουσίας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ χαράξτε ξανά το δρόμο ΙΤΕΑΣ- ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ. Προ 10ημέρου από ίδιο ατύχημα πήγαμε Άγιοι Πάντες - Γαλαξείδι μέσω Βουνιχώρας. Πόσοι συνάνθρωποι μας έχουν "φύγει"
    σ'αυτόν τον επικίνδυνο δρόμο και πόσες περιουσίες έχουν καταστραφεί ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή