Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

"ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΤΩΝ ΣΑΛΩΝΩΝ" ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                               ΑΜΦΙΣΣΑ, 23.3.2022

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πρόσκληση συμμετοχής στις επετειακές εκδηλώσεις για την «Απελευθέρωση του Κάστρου των Σαλώνων»

«Επιστρέφουν» αναπαράσταση και παρέλαση


Εν όψει των εορτασμών για τη διακοσιοστή πρώτη επέτειο από την Απελευθέρωση του Κάστρου των Σαλώνων, ο Δήμος Δελφών προγραμματίζει και θα πραγματοποιήσει σειρά δράσεων θέλοντας να αποδώσει τη δέουσα τιμή, τηρώντας ταυτόχρονα τα προβλεπόμενα μέτρα για τη διασπορά του ιού covid- 19.

Στο φετινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται και πάλι το μοναδικό διαδραστικό δρώμενο της Αναπαράστασης της Απελευθέρωσης του Κάστρου της Άμφισσας, το απόγευμα του Σαββάτου 9 Απριλίου και η λαμπρή παρέλαση της Κυριακής 10 Απριλίου η οποία και θα ολοκληρώσει τον εορτασμό.

Προκειμένου να οργανωθεί αποτελεσματικά το σύνολο των δράσεων, ο Δήμος Δελφών πραγματοποίησε ήδη συνάντηση εργασίας με συλλόγους και φορείς, κατά την οποία αναλύθηκαν και ανταλλάχθηκαν απόψεις για όλα τα σχετικά θέματα.

Η επιτυχία των εκδηλώσεων, εκτός των άλλων, είναι άμεσα συνδεδεμένη και με την παρουσία των περισσότερων δυνατών συμμετεχόντων, γι’ αυτό και ο Δήμος Δελφών απευθύνει κάλεσμα σε όποια-ον επιθυμεί να δώσει ενεργά το παρών, είτε συμμετέχοντας στην αναπαράσταση ή/και στην παρέλαση, είτε συνδράμοντας ως εθελοντής σε αυτές, να επικοινωνήσει με το γραφείο του Δημάρχου (υπεύθυνη κ. Χρύσα Κωνσταντίνου τηλ. 2265350026).



Από το Γραφείο Δημάρχου

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΑΘΗ ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ.. ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟ !! ΝΑ ΡΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΤΖΑΡΑ ΤΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή