Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

ΕΝΑ "ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ" ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

"Ο Αμφικτύωνας-Πατριώτης"

   Μετά από τις εργώδεις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για την τακτοποίηση-επίλυση όλων των θεμάτων-προβλημάτων τα οποία ταλανίζουν από ετών τον Δήμο μας και τις Δημοτικές Ενότητές του, ήλθεν η ώρα να γνωρίσει η ανθρωπότητα το μέγεθος και την ποιότητα των ιδανικών αυτού του πάμπτωχου Δήμου, με την Δημοτική μας Αρχή να θέλει να επιβάλει με έμφαση και Ολυμπιακή πυγμή την άποψή της στην υφήλιο, για το διεθνές δίκαιο και την παγκόσμια ειρήνη.

Για αυτό, στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο (Δευτέρα 21-3-2022), ο Δήμαρχός μας, θα ζητήσει από το Σώμα, να καταδικάσει την Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και την απαγόρευση χρήσεως πυρηνικών όπλων από όλους.  Τέτοια πράγματα!...

  Όλα τα υπόλοιπα τα οποία επηρεάζουν αφάνταστα την καθημερινότητά μας, δεν "εγγίζουν" την ευαίσθητη Δημοτική μας Αρχή.  Ούτε η (μικρή) αύξηση του ηλεκτρικού ρεύματος, ούτε η ανυπαρξία της αστυνομεύσεως σε πόλεις και κοινότητες του Δήμου μας, ούτε η καλπάζουσα ακρίβεια, ούτε ο..., ούτε η... ούτε το...  Η IMERYS και η ΛΑΡΚΟ μας "πέφτουν" ολίγον μακριά. Όπως και το Αιγαίο...  Θα πάρουμε όμως ηλεκτροκίνητα ποδήλατα!

Να σημειώσουμε όμως ότι, στην ημερήσια διάταξη του κυρίως Δημοτικού Συμβουλίου, περιλαμβάνεται και η 4η(!) για εφέτος αναμόρφωση του προϋπολογισμού του τρέχοντος έτους, βεβαίως-βεβαίως... 

Όσον αφορά τα υπόλοιπα από τα 21 θέματα της ημερησίας διατάξεως, η περιγραφή τους κατά την άποψή μας, είναι μία : Ψάρια και Καθρέπτες!

  Του κυρίως Δημοτικού Συμβουλίου, θα προηγηθεί η έγκριση ή μη του απολογισμού του ισολογισμού έτους 2018 (θητεία της προηγουμένης Δημοτικής Αρχής).  

************************************** 

Η  Πρόσκληση για την έγκριση του ισολογισμού 2018

***************************************

****************************
Η Πρόσκληση για το κυρίως Δημοτικό Συμβούλιο

****************************


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου