Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

ΤΑ ...ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ (π.σ.) ΔΡΟΣΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

                                                                                     Άμφισσα, 21/12/2020

ΔΡΟΣΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

Περιφερειακός Σύμβουλος Φωκίδας Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας


ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ

Η τελευταία τακτική συνεδρίαση του ΠΣ Στερεάς Ελλάδας) κατά την οποία συζητήθηκε η ψήφιση του προϋπολογισμού τον οποίο και η παράταξή μας καταψήφισε ,θα μείνει στην ιστορία ως το απόλυτο Βατερλό της περιφερειακής ενότητας Φωκίδας.

Με συνοπτικές διαδικασίες αποφασίστηκε το κλείσιμο του Δημόσιου ΚΤΕΟ Άμφισσας. Ο Περιφερειάρχης ψελλίζοντας φθηνές δικαιολογίες ότι ναι μεν έχει έσοδα αλλά δεν τα εισπράττει η περιφέρεια αλλά ο κρατικός κορβανάς, και ο κύριος Αντιπεριφερειάρχης υπερθεματίζοντας την απόφαση του κλεισίματος συνομολόγησε την ευθύνη του.

Όσο για την υπό χρηματοδότηση του νοσοκομείου Άμφισσας (τελευταίοι και καταϊδρωμένοι) την ώρα που στα άλλα νοσοκομεία της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έβρεχε χρηματοδοτήσεις, και πολύ σωστά για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η διοίκηση του νοσοκομείου βαδίζοντας χέρι χέρι με τον κ ΔΕΛΜΟΥΖΟ κρατούσαν ομπρέλα.

Κύριε Αντιπεριφερειάρχα ευτυχώς που ξεβραχώσατε τη σπηλιά για να έχετε μέρος να κρυφτείτε οι άρχοντες του τόπου (καπεταναίοι) από την κατακραυγή του λαού της Φωκίδας που παρακολουθεί τη συνεχιζόμενη υποβάθμιση του τόπου του

Δειλοί μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, προσμένουμε ίσως κάποιο θάμα…. ‘’Κώστας Βάρναλης’’





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου