Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ (Κοινωνικό Παντοπωλείο)

                   

                            
                 ΑΜΦΙΣΣΑ, 17.12.2020

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Α.Δ.Τ.: 115/2020


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διανομή τροφίμων για το γιορτινό τραπέζι από το Δήμο Δελφών

Χρ. Σεγκούνη: «Με διακριτικότητα και σεβασμό ο Δήμος επιτελεί το ρόλο του»


Ξεκίνησε στην αρχή της εβδομάδας και είναι σε εξέλιξη, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας που επιβάλλουν οι συνθήκες, η διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δελφών, υπό την εποπτεία του αρμοδίου Τμήματος Πρόνοιας, ενισχύοντας το εορταστικό τραπέζι περισσότερων από 250 οικογενειών.

Πιο συγκεκριμένα, το κάθε πακέτο περιλαμβάνει προϊόντα τα οποία προήλθαν από χορηγίες επιχειρήσεων της περιοχής (πχ τρόφιμα μακράς διάρκειας, λάδι, μέλι, χοιρινό κρέας, αναψυκτικά κλπ). Η διανομή πραγματοποιείται από τους εργαζόμενους στο «Βοήθεια στο Σπίτι», καθώς και υπαλλήλους του Δήμου, και ξεκίνησε από της Δημοτικές Ενότητες Γραβιάς, Πολυδρόσου και Καλλιέων, για να συνεχιστεί ακολούθως σε εκείνες του Γαλαξιδίου και της Άμφισσας, και να ολοκληρωθεί αύριο Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στη Δ.Ε. Ιτέας. Το σύνολο των οικογενειών που θα παραλάβουν την εν λόγω ενίσχυση αποτελούν εγγεγραμμένους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο αρμόδια Αντιδήμαρχος του Αυτοτελούς τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Δελφών, κ. Χρύσα Σεγκούνη, με αφορμή τη δράση, και αφού ευχαριστεί της εταιρείες χορηγούς των προϊόντων, δήλωσε: «Ο Δήμος Δελφών, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, πραγματοποιεί τη συγκεκριμένη δράση ενισχύοντας το γιορτινό τραπέζι οικογενειών της περιοχής μας. Ενταγμένη στο γενικότερο πνεύμα προσφοράς και αλληλεγγύης που ο Δήμος οφείλει και έχει ψηλά στην ιεράρχηση των πρωτοβουλιών του, και σε συνέχεια των όσων το Κοινωνικό Παντοπωλείο πράττει σε όλη τη διάρκεια του έτους, η διανομή τροφίμων έρχεται να παράσχει μία μικρή αλλά σημαντική βοήθεια σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Με διακριτικότητα και σεβασμό στον καθένα από αυτούς ξεχωριστεί ο Δήμος δηλώνει παρών επιτελώντας ένας από τους πλέον σημαντικούς του ρόλους. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλες και όλους».

Από το Γραφείο Δημάρχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου