Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΤΤΟ-ΜΕΝΟΥΣ ΣΚΙΕΡ - αναμένεται Δελτίον Τύπου του Βουλευτού Φωκίδος

 

Μέτρα στήριξης για τους σκιέρ της χώρας ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης




Την συμπαράστασή του στους σκιέρ της χώρας εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λόγω της παρατεταμένης διακοπής λειτουργίας των χιονοδρομικών κέντρων εξαιτίας του κορωνοϊού, ενώ ανακοίνωσε μέτρα στήριξης για την ανακούφιση τους.....

Σε δηλώσεις του σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες σκιέρ και σνοουμπόρντερς εξαιτίας της απαγόρευσης, ο πρωθυπουργός εξέφρασε «την αμέριστη συμπαράσταση του προς τους δοκιμαζόμενους χιονοδρόμους» και ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση μελετά μέτρα για την ανακούφιση τους.

«Χιλιάδες χιονοδρόμοι συμπολίτες μας έχουν αναγκαστεί να μείνουν στο σπίτι χωρίς καν έναν υπερτιμολογημένο καφέ βιενουά ή έστω μία ζεστή σοκολάτα στο χέρι, και να μην μπορούν να κάνουν ούτε ένα ταξίδι στο Γκστάαντ» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως επεσήμανε, η πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης θα είναι αποκαταστήσει την λειτουργία των χιονοδρομικών όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, αλλά και να συμφιλιώσει τους σκιέρ με τους σνοουμπορντεράδες, οι οποίοι εδώ και δεκαετίες πλήττονται από εμφύλιο σπαραγμό.

Ο κ. Μητσοτάκης είναι γνωστός φαν του αθλήματος


«Είμαστε δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας που φοράει μπουφάν North Face ή Helly Hansen, κατανοούμε τις δύσκολες ώρες που περνά κάθε ιδιοκτήτης 4Χ4. Όλοι θέλουμε να πάμε για σκι, αλλά προέχει το δημόσιο συμφέρον» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός, ο οποίος είναι φαν του αθλήματος, μελετά τρόπους ανακούφισης των χιονοδρόμων της χώρας, όπως για παράδειγμα τη χορήγηση γυαλιών εικονικής πραγματικότητας ώστε να κάνουν σκι από το σπίτι.

πηγή : https://tovatraxi.com

Αναμετάδοση από Πολύδροσος Παρνασσού   

6 σχόλια:

  1. Τον Οίκο Dior τον ξεχάσατε; Μα, με ισχυρή σύσταση Χαρδαλιά μετέβη στη Καλαμάτα για την επίδειξη η κα Μαρέβα. Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στη κοινή γνώμη πότε ο Βουλευτής Φωκίδας θα δώσει στη δημοσιότητα το Δελτίο Τύπου για όσα ωραία είπε στον Πολάκη στη Βουλή, που τελικά τα ανακάλεσε υπό τον ήχο βρυχηθμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗ ΒΑΖΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΗΓΕ ΤΟ..ΚΟΛΛΕΓΙΟΠΑΙΔΟ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΑΝΙ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ !!!
    ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γράψε ένα Δελτίο Τύπου ρε Μπούγα...Βάλε και την γνωστή φυλλάδα να σε αποθεώσει... Βάλε και το Νώντα να ανεβάσει καμμία φωτογραφία στο FB...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανασχηματισμος επι θυραις και κατι πρεπει να πουν ολοι στη Βουλη. Με τον Πολακη ομως ποτε δεν τα βαζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η φυλλάδα είναι στη κατάψυξη. Κλειστά τα καφενεία και οι παππούδες δε τη διαβάζουν για να διαφημίζουν το μέγιστο έργο του βουλευτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή