Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ (του 2020) ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ : ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ (2015) ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ


                                   "Και εις άλλα με υγεία!.."

  Ακόμη και 3 (τρείς) ημέρες προ της εκπνοής του διαβολο-έτους 2020, το Δημοτικό Συμβούλιο θα συζητήσει (εγκρίνει) "δια μία εις έτι φοράν", την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του, προσπαθώντας να ισοσκελίσει τα "γινωμένα με τα αγίνωτα". Μιας και η ...σοβαρή σύνταξή του προ ενός έτους, είχε γίνει πετώντας βελάκια στον κρεμασμένο στον απέναντι τοίχο στόχο, με την ελπίδα της ευστοχίας.

  Έτσι λοιπόν, την προσεχή Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020, το Δημοτικό μας Συμβούλιο, θα ασχοληθεί εκτός από τον ...τελευτώντα προϋπολογισμό του,

με άλλα 13 θέματα, ως επί το πλείστον διαδικαστικού χαρακτήρος.  Είναι κι αυτό μια ενασχόληση, μιας και το πρόβλημα της Πλατείας Θεάτρου στην Ιτέα, θα έχει την συνέχειά του στις δικαστικές αίθουσες, όπου θα αναζητηθούν ευθύνες και αναμένεται να "τερματισθούν" πολιτικές και άλλες πάσης φύσεως φιλοδοξίες "υπηρετών" της τοπικής Δελφικής Κοινωνίας.

  Ευκαιρίας δοθείσης, θα συζητηθεί (εγκριθεί) πριν από αυτήν την τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. και ο δημοτικός Απολογισμός-Ισολογισμός του 2015, διότι ο κυβερνητικός έλεγχος καραδοκεί.  Και ο Δήμος μας δεν θα πρέπει να λειτουργεί με την λογική της λαδόκολλας (τύλιγμα και στον φούρνο).  

'Ομως, θα αναζητηθεί ο "ψήστης";... 

****************************************************

Η Πρόσκληση για τον Απολογισμό - Ισολογισμό 2015


Η Πρόσκληση για το Δ.Σ.


1 σχόλιο: