Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ (εκλογών ένεκα)



ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΛΙΛΑΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΛΙΛΑΙΑ Τ.Κ. 33057
26-03-2019

ΠΡΟΣ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ Τ.Κ.33051
ΑΡ.ΣΩΜ - 2145

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
Υποβάλλω την παραίτηση μου από μέλος του διοικητικού συμβουλίου Α.Σ. Διαγρα Πολυδρόσου με άμεση ισχύ και θέλω να απευθυνθώ στους αθλητές, τους γονείς και τους φίλους της ομάδας μας, για να τους ενημερώσω και να τους εξηγήσω:
Επί τρία χρόνια έχω δώσει την ψυχή μου για την ομάδα και δεν σκέφτηκα ποτέ ούτε τον χρόνο, ούτε τις οικογενειακές υποχρεώσεις, ούτε τις δυσκολίες της εποχής προκειμένου να στηρίξω περισσότερο από τον καθένα το όραμα των κατοίκων της περιοχής μας, να έχουμε μια ομάδα που να μας ενώνει και να δίνει υγιή απασχόληση στα παιδιά μας.
Από την αρχή που ανέλαβε η παρούσα διοίκηση δώσαμε όλοι τον λόγο μας ότι δεν θα εμπλέξουμε τον Διαγόρα με την πολιτική αντιπαράθεση και τις δημοτικές εκλογές. Το σκεπτικό όλων, όπως είχαμε συμφωνήσει τότε ήταν ότι επιδιώκουμε στενές σχέσεις με το Δήμο Δελφών, διατηρούμε αρμονική συνεργασία με τον Δήμο σε όλα τα επίπεδα ,αλλά οι ίδιοι ( τα μέλη της διοίκησης) δεν εμπλεκόμαστε και δεν χρωματιζόμαστε.
Σήμερα με μεγάλη απογοήτευση διαβάζω ότι μέλος της διοίκησης μας, παρά το λόγο που δώσαμε, ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Υπ’ αυτές τις συνθήκες αρνούμαι να συμμετάσχω στο εξής στην εργαλειοποηση της αγαπημένης μας ομάδας που με βεβαιότητα θα οδηγήσει σε διχόνοια και στην διάλυση της.
Με τιμή
Νικολόπουλος Ιωάννης







2 σχόλια:

  1. ο συζυγος της Ανδρεοπουλου ειναι ο θιγόμενος ή ο εκλεκτός διοριζόμενος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΙΤΕΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ.ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΥΘΥΞΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ.ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΦΟΣΔΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑΓΚΑΛΗ ΘΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ.ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή