Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΓΚΟΣ (υ.δ.) : ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ "ΕΡΓΟΥ" ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ - απάντηση στον (υ.δ.) Π.Ταγκαλή


«Πλατεία ΘΕΑΤΡΟΥ – 6 χρόνια το Χρέος Μεγαλώνει»

Φίλες & Φίλοι συνδημότες
& Κε Ταγκαλή

Η απάντηση του κου Ταγκαλή περί της Πλατείας θεάτρου δεν μας διαφωτίζει πουθενά. Δεν διαβάσαμε τίποτα καινούργιο παρά μόνο ρητορικές ερωτήσεις, του είδους: τώρα το θυμήθηκες μετά 6 χρόνια, γιατί με αφορμή το Κτηματολόγιο, γιατί παίρνεις τον λόγο ενώ δεν σου τον απευθύνω;……
Κε Ταγκαλή ως επικεφαλής μιας Δημοτικής Υπηρεσίας όπως η Πολεοδομία, είχατε την προσωπική αλλά και την συλλογική ευθύνη για την λειτουργία της. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως απαλλάσσονται τα υπόλοιπα μέλη που την απαρτίζουν.
Οι ερωτήσεις και προτάσεις που έκανα εγώ και οι ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ το 2013 για το θέμα ήταν συγκεκριμένες. Απαντήστε σε αυτές ή γνωρίστε μας εάν έχετε πράξη κάτι άλλο για το θέμα. Το οφείλετε στο Δήμο Δελφών, γιατί η Πλατεία Θεάτρου είναι Δημοτική περιουσία που ποτέ δεν δηλώθηκε ως τέτοια στο Κτηματολόγιο, ενώ αντίθετα την δήλωσαν οι αντίδικοι ως δική τους και γι’ αυτό η παρέμβασή μας είναι επίκαιρη και σχετική με το Κτηματολόγιο.
Το οφείλετε στους Περίοικους της Πλατείας, και στους Δημότες του Δήμου που θα πληρώσουν άπαντες. Τα 2 εκατομμύρια και άνω οφειλή τοκίζονται με τα χρόνια. Άρα τα 6 χρόνια που πέρασαν δεν μας αφήνουν να την ξεχάσουμε, αντιθέτως.
Όσο αφορά τον Δήμαρχο κο Παναγιωτόπουλο έχει επίσης σοβαρές διοικητικές ευθύνες για το θέμα. Διότι αδράνησε για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν ενημέρωσε δημόσια για την υπόθεση αυτή προστατεύοντάς σας ( αλληλοκάλυψη; ) και δεν υπήρξε χρόνος που πέρασε χωρίς να ενοχλήσουμε και την προηγούμενη και την σημερινή Δημοτική Αρχή.
Με αιτήματά μας στο Τοπικό της Ιτέας και στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν, στις 27/7/2015(Δημοτικό), στις 25/1/2016 (Τοπικό), στις 27/1/2016 & 11/2/2016 & 11/11/2016 (Δημοτικό) στις 25/4/2017 (Τοπικό το αποστέλλω συνημμένα στα ΜΜΕ). Όλα αυτά μετά το 2013 όπου χάσαμε ως Δήμος από τους αντίδικους. Φαντάζομαι κάπου εδώ γύρω ήσασταν και εσείς.
Τα τεκμηριωμένα ερωτήματα και η αντιπαράθεση με αποδείξεις δεν είναι λαϊκισμός. Λαϊκισμός είναι όταν η μπάλα πετιέται στην εξέδρα και προσπαθούμε να στρέψουμε την προσοχή του εκλογικού σώματος με ρητορικές δήθεν ερωτήσεις αντί των οφειλόμενων απαντήσεων. Τακτική την οποία ακολουθείται.
Κε Ταγκαλή οι ευθύνες σας είναι κοινές και με τον Δήμαρχο. Υπάρχουν αποδείξεις για όλους σας.
Το παρελθόν και των δύο σας, δεν εγγυάται το μέλλον του Δήμου Δελφών. Αυτό είναι δεδομένο.!
3/3/2019
Παναγιώτης Μέγκος
Επικεφαλής «ΠΟΛΙΤΩΝ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ»
Υποψήφιος Δήμαρχος







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου