Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

"ΠΟΛΙΤΕΣ" : Η ΔΑΜΟΚΛΕΙΟΣ ΣΠΑΘΗ ΕΠΙ ΤΗΣ (στοιχειωμένης) ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ


Περί ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
«Πλατεία ΘΕΑΤΡΟΥ - Πράξη 0»

Αγαπητοί Συνδημότες, Φίλες & Φίλοι
Ας δούμε τι καινούργιο έχει άραγε να κομίσει ο κος Ταγκαλής προσπαθώντας να «καταλάβει» τη Δημαρχεία του Δήμου.
Με το ανάλογο ύφος έμπειρου μηχανικού, ρωτά ο Π. Ταγκαλής τον Δήμαρχο για την προετοιμασία που έχει κάνει ο τελευταίος, με αφορμή την ένταξη στο Κτηματολόγιο πολλών περιοχών του Δήμου Δελφών που δεν είχαν ενταχθεί. Ξεκινά σήμερα 28/2/2019 η ένταξη στο Κτηματολόγιο και θα διαρκέσει 3 μήνες.
Η ερώτηση λοιπόν αυτή με έβαλε στον πειρασμό να υπενθυμίσω και να ρωτήσω τους δήθεν θεματοφύλακες της δημοτικής περιουσίας:
«Τι έπραξες κε Π. Ταγκαλή όταν ήσουν ο καθ’ ύλην Αρμόδιος Αντιδήμαρχος για την υπόθεση της Πλατείας Θεάτρου στην Ιτέα; Έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε δημόσια πως χειρίστηκες το θέμα αυτό, όταν πήρες σχετική εντολή στις 17/4/2013 από τον τότε Δήμαρχο κο Νίκο Φουσέκη, μετά από ερωτήσεις για το θέμα που είχα καταθέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 29/3/2013. (συνημμένα επισυνάπτω την εντολή Φουσέκη)
Την υπόθεση την άφησες στην μοίρα της.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Χάνει ο Δήμος Δελφών την αντιδικία με τους διεκδικητές της Πλατείας.
Υπόθεση που ο Δήμος Ιτέας είχε Πρωτόδικα κερδίσει!!!
ΣΗΜΕΡΑ ζητούνται 1 εκατομμύριο ευρώ από τον Δήμο Δελφών και πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ από τους περίοικους της Πλατείας! Έχουν σταλεί εντάλματα.
Τα λέμε αυτά για να τα θυμίσουμε πρώτα και κύρια στους Ιτιώτες και στην συνέχεια να τα γνωρίσουμε σε ΑΜΦΙΣΣΑ, ΔΕΛΦΟΥΣ, ΓΑΛΑΞΙΔΙ, ΔΕΣΦΙΝΑ, ΓΡΑΒΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΙΣ και ΠΑΡΝΑΣΣΟ.
ΘΑ Πληρώσετε Όλοι αγαπητοί μου συνδημότες, εξ αιτίας των έμπειρων (έτσι καυχιόνται πως είναι) που θέλουν και διεκδικούν να πάρουν τον Δήμο. Θα πληρώσει όλος ο Δήμος ΔΕΛΦΩΝ.
Να μην αφήσω με παράπονο τον Δήμαρχο. Αντέδρασε στην συγκεκριμένη περίπτωση μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες και μεγάλη επιμονή των ΠΟΛΙΤΩΝ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ στο Τοπικό της Ιτέας και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Το 2016, 2 χρόνια όντας Δήμαρχος, κατάφερε να βρει επιτέλους τον δρόμο προς την Περιφέρεια, η οποία ανακάλεσε την αμφισβητούμενη Πράξη Αναλογισμού. Ως εκεί.
Ας σκεφτούν λοιπόν σοβαρά για το θέμα αυτό, τι θα πάνε να ψηφίσουν, οι Ιτιώτες αρχικά και στην συνέχεια όλοι οι υπόλοιποι δημότες.
Ας σκεφτούν δύο και τρεις φορές όσοι είναι έτοιμοι να μπουν και υποψήφιοι με τους συγκεκριμένους συνδυασμούς.
Δεν πάμε προς το μέλλον από το πουθενά. Υπάρχει και παρελθόν που μας μιλάει για πολλά.
Αρκεί να θέλουμε να ακούσουμε και να δούμε.
Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε πηγαίνοντας προς την κάλπη. ΓΙΑ ΟΛΑ.
Ως σήμερα παρακολουθούσα την κοκορομαχία των δύο φίλτατων συνυποψηφίων, που εμφανίζονται «ως λευκές περιστερές και άσπιλες παρθένες» όσο αφορά το γίγνεσθαι του Δήμου.
Ας μπούμε κι εμείς στο «παιχνίδι» σας. Που δεν φημιζόμαστε για «κοκοράκια», γιατί το βήμα μας είναι αρκετά πιο βαρύ.
28/2/2019
Παναγιώτης Μέγκος
Επικεφαλής «ΠΟΛΙΤΩΝ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ»
Υποψήφιος Δήμαρχος





3 σχόλια:

  1. Εσύ τι είσαι Μέγκο; Δικηγόρος, ουρά η απολογητης του Παναγιωτοπουλου; Μην εκτιθεσαι αλλο. Φτάνει μέχρι εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε συνδημότη, θα ήθελα να μας πεις πότε παραβρέθηκες στο δημοτικό συμβούλιο Δήμου Δελφών. Είμαι σίγουρη πως δεν παραβρέθηκες καμία φορά. Διαφορετικά θα γνώριζες ποια παράταξη συντασσόταν με την πλειοψηφία του Δημάρχου και ποια όχι και οτι σε κάθε περίπτωση αυτή δεν ήταν η "ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ". Οσο αφορά την πλατεία θεάτρου Ιτέας, πριν ξαναμιλήσεις, διάβασε πιό προσεκτικά το παραπάνω άρθρο για να καταλάβεις πότε και και με την επιμονή και την πίεση ποιών επιλήφθηκε ο
      Δήμαρχος. Είναι καταφανές.... ΓΙΩΤΑ ΚΑΣΟΥΤΣΑ

      Διαγραφή
  2. Στον.....που δεν έχει όνομα, ή έχει και νομίζει πως παίζουμε την τυφλόμυγα όταν αναφερόμαστε σε σοβαρά ζητήματα του τόπου. Αντιπαρέρχομαι της ανώνυμης (φοβικής;) παρέμβασης. Όχι δεν είμαι δικηγόρος. Είμαι στην θέση εκείνου του δημοτικού συμβούλου που ασχολήθηκε με το σοβαρό θέμα της Πλατείας Θεάτρου. Προτείνω να αφήσετε στην πάντα την βλακώδη και καλά "πολιτική" και τις "εξυπνάδες" και να ζητήσετε να πάρουν θέση αυτοί που θέλουν πάλι να διεκδικήσουν τον Δήμο.Το ΤΑΜΕΙΟ το έχουνε βάλει μέσα. Είναι μείον 2 εκ. ευρώ και πάνω. Ευθύνονται για την υπόθεση της Πλατείας. Το 2013 ήταν στην Δημοτική Αρχή οι Ταγκαλής και Παναγιωτόπουλος. Έχουν ευθύνη συλλογική, έχουν και ειδική και ο Παναγιωτόπουλος την ανέλαβε και στην συνέχεια. Απλά πράγματα λέμε, απλές απαντήσεις ζητάμε. Π. Μέγκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή