Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΦΩΚΙΔΟΣ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

 
   Άμφισσα, 08 Μαρτίου 2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παγκόσμια Ημέρα Της Γυναίκας – I.P.A. Φωκίδας
Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών - Τοπική Διοίκηση Φωκίδας στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας προσέφερε συμβολικά σε όλες τις εργαζόμενες γυναίκες της Δ.Α. Φωκίδας από ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.
Παράλληλα πραγματοποίησε συνάντηση με το παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Φωκίδος προκειμένου να μεταφέρει τις δράσεις και τους σκοπούς του Παραρτήματος.
 Η χρήσιμη, κατατοπιστική και ουσιαστική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας με ομιλήτρια την Πρόεδρο του παραρτήματος κ. Γεωργία  Καπαρέλη – Καπούρου, την οποία ευχαριστούμε θερμά,  τονίζοντας ότι φιλοδοξία του παραρτήματος είναι η προαγωγή του εθελοντισμού μέσα από δράσεις, ημερίδες, ενημερώσεις, δωρεάν ιατρικές ενημερώσεις και κάθε άλλο πρόσφορο μέσο με στόχο την έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη. Η Τοπική μας Διοίκηση δεσμεύτηκε να είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, μέσα από μελλοντικές δράσεις.
Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΣΤΑΜΑΤΕΛΛΟ Ιωάννη, τον Αναπλ. Διοικητή Α.Τ. Ιτέας Υ/Α κ. ΛΑΜΠΟ Ιωάννη, τον Γραμματέα του παραρτήματος Ε.Α.Ε.Φωκίδος κ. ΜΟΥΤΟ Νικόλαο, το μέλος μας και μέλος του παραρτήματος κ. Ευγενία Λαμπροπούλου καθώς και τους εθελοντές, μέλη και συναδέλφους που παραβρέθηκαν σε αυτή την ενδιαφέρουσα συζήτηση, προσφέροντας και εδώ από ένα κόκκινο τριαντάφυλλο σε όλες τις γυναίκες.

Servo  Per  Amikeco
(Υπηρετώ διά της Φιλίας)
Για  το Διοικητικό  Συμβούλιο

Ο  Πρόεδρος



Ο Γενικός Γραμματέας


Ιωάννης ΛΑΜΠΑΔΑΡΗΣ
Ανάργυρος
ΖΩΜΕΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου