Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ''LEADER'' ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ


Πρόσκληση για ενημέρωση

    Σύμφωνα με την επιστολή της αντιδημάρχου κας Γιώτας Λαϊνη της 24-4-2014 με αρ. πρωτ. 11545, η ''Αναπτυξιακή Φωκική Α.Ε.'' θα παρουσιάσει στην Ιτέα, σήμερα 30-4-2014 στο ''Κυριακοπούλειο'' την 4η Πρόσκληση του Προγράμματος ''Leader''.
   Έστω και αργά, δίνεται η δυνατότητα σε όποιον εν ενεργεία ή υποψήφιο επιχειρηματία, να έχει άποψη για την δυνατότητα βοήθειας της επιχειρήσεώς του από Ευρωπαϊκά κονδύλια.  Είναι πολύ σωστή η ενέργεια.

Μόνο να σημειώσουμε ότι, εκτός από τους αποδέκτες της επιστολής, τα ΜΜΕ δεν είναι μόνον η εφημερίδα ''Ώρα της Φωκίδας'' (ημερήσια), η εφημερίδα ''Αγών της Ιτέας'' (κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα) και η ιστοσελίδα ''Amfissapress''.  Υπάρχουν και άλλα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης και σχολιασμού στην περιοχή μας, με πλήθος επισκεπτών ημερησίως.
   Εμείς, θεωρούμε αυτονόητη την ενημέρωση για την ύπαρξη της επιστολής την οποία ''δανειστήκαμε'' από ''φίλο'' επισκέπτη του blog.
Έτσι λοιπόν, σήμερα το απόγευμα στις 6:30' στο ''Κυριακοπούλειο'', ας πάνε όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα ''Leader'' στον Νομό Φωκίδος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου