Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΙΤΕΑΣ : ΕΚΘΕΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ

      ανακοίνωση
ΚΑΛΛΙΤΕΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ¨ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ¨ΙΤΕΑΣ –ΤΗΛ. 6972715454
                                       
                  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Στις 17 & 18 ΜΑΪΟΥ 2014  θα πραγματοποιήσουμε έκθεση για δεύτερη συνεχή χρονιά, στο σύλλογό μας με την ονομασία
                        ΕΚΘΕΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ – ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ
Δηλώσεις συμμετοχής το αργότερο μέχρι 3 ΜΑΪΟΥ με ηλεκτρονική αίτηση στοkalergiteas@gmail.com ( ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ ΣΤΟ SITE)
  ή καταθέτοντας αίτηση στο σύλλογό μας ¨ΚΙΡΡΑΣ & ΦΩΚΙΔΗ 2 ΙΤΕΑ¨ μετά από τηλεφωνική  συνεννόηση στο 6972715454
Mπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι φτιάχνουν ενδιαφέροντα πράγματα μόνοι τους  π.χ πίνακες ζωγραφικής ,κεραμικά,  διακοσμητικά είδη- decoupage, κοσμήματα, πλεκτά ,αξεσουάρ, τσάντες, κ.λ.π
Είναι κοινή παραδοχή ότι τέχνη και κρίση έχουν σχέση διαλεκτική. Όμως, αυτή η σχέση είναι άραγε «συγκρουσιακή» περιθωριοποιώντας την τέχνη; Ή μήπως είναι «δημιουργική», πυροδοτώντας την καλλιτεχνική ανησυχία και έμπνευση, που δεν εφησυχάζεται σε χαλεπούς καιρούς;
 Υπάρχει καλλιτεχνική εγρήγορση σε περιόδους κρίσης!  γιατί τέχνη μπορεί να συμβάλλει στην ψυχική ανάταση και μπορεί η καλλιτεχνική δημιουργία να αποτελέσει ένα αναλγητικό φάρμακο ….
Μπορεί πολλοί να πουν . «Τι χρειαζόμαστε τους καλλιτέχνες σε χαλεπούς καιρούς; Δεν είναι περιττή η ενασχόληση με την τέχνη; Μπορεί η τέχνη να αυξήσει τους μισθούς, να μειώσει την ανεργία ή το εξωτερικό χρέος της χώρας; Ποιό είναι το κέρδος που μας κομίζει;».
Όμως η τέχνη ως δημιουργία μπορεί να ανθήσει σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς... και να προσφέρει πολλά ακόμα  και σαν μέσο επιβίωσης….


Γι αυτό λοιπόν  ¨φτιάξτο μόνος σου ¨ και έλα στο Καλλιτεχνικό Εργαστήρι να δείξεις τη τέχνη σου …μπορεί να δώσεις και σε άλλους το ερέθισμα να ασχοληθούν με το ταλέντο που πιθανόν να έχουν και διστάζουν να το αναδείξουν.




                  ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ¨ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ¨ ΙΤΕΑΣ                  ΤΗΛ 6972715454
ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
ΟΝΟΜΑ……………………………….
ΕΠΙΘΕΤΟ…………………………….
ΤΗΛ……………………………………
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ…………………….
                            
                                         ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΙΤΕΑΣ
                                        ( δηλώσεις συμμετοχής το αργότερο μέχρι 3 ΜΑΪΟΥ 2014)

Επιθυμώ να συμμετέχω στην έκθεση χειροτεχνημάτων ¨ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ¨ με…………..………………….χειροποίητα ………………………............................................................
Που θα πραγματοποιηθεί στο σύλλογό μας στις 17 & 18 ΜΑΪΟΥ 2014 .
Δηλώνω ότι θα είμαι υπεύθυνος/η … για τη  φύλαξη των χειροτεχνημάτων μου κατά τις ώρες λειτουργίας αυτής και μη, καθώς και ότι θα παρευρίσκομαι στην έκθεση κατά τις ώρες λειτουργίας της.
Το ποσό της συμμετοχής μου ορίζεται στα 25 ευρώ και αφορά τα λειτουργικά έξοδα και το έντυπο υλικό ( αφίσες – προσκλήσεις κ.λ.π). το ποσό θα κατατεθεί στην ταμία του συλλόγου ή σε τραπεζική κατάθεση πριν την έναρξη λειτουργίας της έκθεσης.
Πρώτη συνάντηση των συμμετεχόντων ορίζεται η ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΜΑΪΟΥ & ώρα 7μ.μ,    μετά από τηλεφωνική επικοινωνία επιβεβαίωσης.

                                                           Ο/Η ΑΙΤ………………..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου