Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ : ΜΙΑ ΗΜΙΤΕΛΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Το ''δια ταύτα'';...

    Κατ' αρχάς να δηλώσουμε ότι συμφωνούμε μέχρι κεραίας με τα αναφερόμενα στην παρακάτω αναδημοσιευόμενη επιστολή του Υποψηφίου Δημάρχου για τον Δήμο Δελφών, κυρίου Κώστα Μπακογιάννη.  Και χειροκροτούμε την παρότρυνσή του για συστράτευση όλων των ''αντι-Φουσεκικών'',
προκειμένου να ξηλωθεί άπαξ και δια παντός το κατασπαράσσον επί σειρά ετών την Φωκίδα, παρακράτος.

   Έχουμε όμως μια απορία :  Το ''δια ταύτα'' αυτής της επιστολής, ποιό είναι; 
-  Να προσχωρήσουν και να ενταχθούν οι υπόλοιποι υποψήφιοι, στο ψηφοδέλτιο του κου                Μπακογιάννη;
-  Επιθυμεί να προσχωρήσει ο ίδιος στο ψηφοδέλτιο κάποιου άλλου υποψηφίου;
-  Να σχηματισθεί ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο με όλους  τους ''αντι-Φουσεκικούς'', επικεφαλής του        οποίου θα τεθεί κατόπιν συμφωνίας, ένας εκ των ονομαζομένων αποδεκτών της επιστολής;

Καλόν είναι ότι θα ήθελε να προτείνει ο κος Μπακογιάννης και θα πρέπει ενδεχομένως να τύγχει της προσοχής των υπολοίπων υποψηφίων, να γίνει τώρα, όσον υπάρχει χρόνος.

σ.σ. : Γιατί δεν απευθύνει την επιστολή του ο κος Μπακογιάννης και στον ''ανεξάρτητον'' Αριστείδη Παπαλάϊο;  Θεωρεί ότι εκείνος, δεν είναι ''επιστρατευμένος'' της Τοπικής Κοινωνίας;... Ή μήπως, όντως δεν είναι;

***********************************************************

ΑΝΟΙΧΤΗ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Του  Κώστα  Μπακογιάννη  Υποψηφίου  Δημάρχου
Δήμου  Δελφών

Π Ρ Ο Σ
Παν. Μέγγο ,  Αποστ. Καραχάλιο  και   Γεώργιο Δρακάκη
Και όλη τη Τοπική  Κοινωνία

                                                       Άμφισσα 10 Απριλίου 2014

         Ζούμε μια κρίσιμη περίοδο της μεταπολίτευσης.
         Χρεωκοπία  ιδεών και  αξιών
         Χρεωκοπία των πολιτικών κομμάτων ως θεσμών του αντιπροσωπευτικού  συστήματος.
         Σήψη και διαφθορά του δημοσίου βίου που το διεφθαρμένο κράτος των Αθηνών εξήγαγε προς την περιφέρεια της επικράτειας.
         Τέτοια φαινόμενα διαπλοκής και διαφθοράς έχει ζήσει και η τοπική κοινωνία του Δήμου Δελφών.
          Ο νύν δήμαρχος Δελφών παραπεμπόμενος δια του υπ΄ αρ. 6/2014 αμετακλήτου βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Λαμίας εις βαθμόνκακουργήματος, ΔΕΝ  ΕΧΕΙ  το ηθικό ανάστημα να αντιμετωπίσει και  να δει  στα μάτια τη τοπική κοινωνία.
          Γι΄ αυτό το λόγο διάλεξε δύο κομματικά στελέχη της ΝΔ, του κόμματός του, δηλαδή τον έως τώρα πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και τον αντιδήμαρχο Άμφισσας, με την εντολή να επιστρατευθούν ΄΄αξιόλογα΄΄  στελέχη του κόμματος και της τοπικής δημόσιας διοίκησης ώστε μετά βεβαιότητας να διασφαλίσουν την συνέχιση του αντιλαϊκού και ανήθικου έργου των κυκλωμάτων διαπλοκής  και  διαφθοράς.
          Μάλιστα χρησιμοποιούν προκλητικά και ξεδιάντροπα τον χαρακτηρισμό των ανεξάρτητων συνδυασμών !!! λες και ο λαός μας τρώει κουτόχορτο ! Αρκεί όμως μια ματιά στο συνδυασμό του κ. Φουσέκη και στους δύο συνδυασμούς που συγκρότησαν οι ΄΄παραγιοί του΄΄ (ψυχοπαίδια του) για να αντιληφθεί κανείς ΠΟΙΟΙ  στελεχώνουν  τους  συνδυασμούς τους ! ! !
          Μπροστά σ΄ αυτή τη πρόσκληση είναι ανυποχώρητο αίτημα της τοπικής  κοινωνίας να εξοβελίσουμε τους συνεχιστές της διαπλοκής και της διαφθοράς.
          Η ιστορική ανάγκη επιβάλλει σε όλους εμάς που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και δραστηριοποιούμαστε στον τόπο που αγαπάμε, να ανασκουμπωθούμε, να εγκαταλείψουμε τον κομματικό μας μανδύα και την κομματική μας ταυτότητα και ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ  με ΜΙΑ ΨΥΧΗ  να συμπήξουμε τη πλατειά λαϊκή συμμαχία,  το ευρύ κοινωνικό μέτωπο και να δώσουμε τον υπέρτατο αγώνα για τον Δήμο Δελφών, απομακρύνοντας τους κάθε λογής καιροσκόπους και χαμαιλέοντες που χτες βρίσκονταν στους δημοκρατικούς συνδυασμούς και σήμερα πλαισιώνουν τους συνδυασμούς που κατάρτισαν τα ψυχοπαίδια του Φουσέκη και ξεδιάντροπα αξιώνουν τους ψήφους των εντίμων πολιτών της τοπικής κοινωνίας.
          Για να ξεριζώσουμε συθέμελα τα λαμόγια των γνωστών κυκλωμάτων διαπλοκής και διαφθοράς στα όρια του Δήμου Δελφών.
          Να παραμερίσουμε κουλτουριάρικα ιδεολογήματα, υπέρμετρες ατομικές φιλοδοξίες και να υποταχθούμε στο ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟ  ΑΙΤΗΜΑ της τοπικής κοινωνίας για ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ  και  ΕΝΤΙΜΗ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ   του  Δήμου.

      Πρέπει να υπακούσουμε όλοι μας στα κελεύσματα της τοπικής κοινωνίας που έχει περιέλθει σε μόνιμη δυστυχία , φτώχια  και ανεργία  για ΕΝΟΤΗΤΑ  και ΟΜΟΨΥΧΙΑ.
      Πρέπει  ΟΛΟΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ  στην απαίτηση της τοπικής κοινωνίας ώστε  οι ΕΝΤΙΜΟΙ  και  οι ΑΞΙΟΙ  να πάρουν  τη Διοίκηση του Δήμου  στα  χέρια  τους  !
     ΟΣΟΙ  μεθοδεύουν τη ΔΙΑΣΠΑΣΗ  του κοινωνικού μετώπου ενάντια στη διαπλοκή και τη διαφθορά  παίζουν το παιχνίδι του κ. Φουσέκη  και της  ντόπιας διεφθαρμένης  ολιγαρχίας   και  η τοπική  μας  κοινωνία  θα είναι  αμείλικτα σκληρή τιμωρός  απέναντί  τους.


                                  Με αγωνιστικούς Χαιρετισμούς
                                        Κώστας  Μπακογιάννης
                          Υποψήφιος Δήμαρχος  του Δήμου Δελφών
                            Επιστρατευμένος της τοπικής Κοινωνίας

3 σχόλια:

  1. Ο κ. Παπαλάϊος απο τις προηγούμενες εκλογές που πρόδωσε την εμπιστοσύνη τόσων συμπολιτών μας και απο τα πρόσφατα τραπεζώματα με τον υπο καθαίρεση Φουσέκη για νέες εκλογικές μεταμφιέσεις, έχει απωλέσει το τεκμήριο της μπέσας, οπότε, άν ενωθούν, που δεν το βλέπω, οι αντιφουσεκικοί συνδυασμοί , να μη τους ρίξουμε μέσα τον ιό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίκουρε, πιστεύω ότι ξέρεις πως ο κ.Μπακογιάννης είναι μια προεκλογική φούσκα και ανακοίνωσε υποψηφιότητα μήπως και τον πάρει κάποιος στον συνδυασμό του. Άγνωστος πλέον στο πλατύ κοινό και ειδικά σε όσους είναι κάτω από 40 ετών, απλά δεν είχε τι να κάνει και ανακοίνωσε υποψηφιότητα. Και πολύ ασχοληθήκαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με Κώστα Μπακογιάννη στη μηχανή του Δήμου, σήμερα , θα είχαμε μετρήσιμα αποτελέσματα ανάπτυξης και οπωσδήποτε διαφανείς διαδικασίες παντού μέσα στο Δήμο.
      Με τη σημερινή διεφθαρμένη Δημοτική Αρχή και με τους φανερούς και κρυφούς συνοδοιπόρους της η διαφθορά και η διαπλοκή ανέβασαν τον Δήμο Δελφών στο βάθρο του πιό διεφθαρμένου Δήμου της Ελλάδας.

      Διαγραφή