Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΚΙΝ/ΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΤΕΑΣ : ΑΠ' ΤΟ ''ΠΑΝΙ'', ΣΤΟ ''LIVE''...


Ότι χρειαζόμαστε,
αυτόν τον καιρό :  Αναμνήσεις...

******************************

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΤΕΑΣ
Σάββατο 3 Μαΐου 2014 στις 9μμ
«Ας θυμηθούμε… χωρίς νοσταλγία»
Μια μουσικοθεατρική παράσταση
Μάνια Παπαδημητρίου (κείμενα-τραγούδι)
Άρης Γραικούσης (πιάνο-τραγούδι)

Η μουσικοθεατρική παράσταση της Μάνιας Παπαδημητρίου που παίχτηκε και συνεχίζει να παίζεται ως σήμερα με μεγάλη επιτυχία, σε διάφορους χώρους  στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ!!
Μαζί με τον Άρη Γραικούση στο πιάνο και το τραγούδι, η πολυτάλαντη πρωταγωνίστρια και σκηνοθέτης του θεάτρου Μάνια Παπαδημητρίου μας χαρίζει μια εξαιρετική παράσταση πλημμυρισμένη από αγαπημένα τραγούδια που συνοδεύονται από κείμενα που έχει γράψει η ίδια.
Η παράσταση ξεκινώντας από την οπερέτα και τον Αττίκ, φτάνει στον Μάνο Χατζιδάκι, τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Σταμάτη Κραουνάκη, τον Θάνο Μικρούτσικο αλλά και στην Λιλιπούπολη της Λένας Πλάτωνος δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας σε μια εποχή που το παρόν φαντάζει δυσοίωνο.
Σάββατο 3 Μαΐου στις 9μμ στην Ιτέα

Μερικές πληροφορίες για τους συντελεστές:
Η Μάνια Παπαδημητρίου, είναι μια καταξιωμένη καλλιτέχνις που έχει να επιδείξει μια σημαντική πορεία στα θεατρικά δρώμενα της χώρας μας, ερμηνεύει, τραγουδάει, σκηνοθετεί και διδάσκει.
Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και στο Αρχαιολογικό Τμήμα του Παν/μίου Αθήνας. Ερμήνευσε πρωταγωνιστικούς ρόλους στο θέατρο και συνεργάστηκε με μεγάλους σκηνοθέτες όπως ο Κάρολος Κουν, ο Λευτέρης Βογιατζής, ο Σταμάτης Φασουλής, ο Παντελής Βούλγαρης.
Αν και κατεξοχήν θεατρική ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ελληνικές ταινίες όπως η ταινία «Θα το μετανιώσεις» της Κ. Ευαγγελάκου που προβλήθηκε πρόσφατα από την Κινηματογραφική Λέσχη Ιτέας, «Απ΄ το χιόνι» του Σωτήρη Γκορίτσα, «Το βλέμμα του Οδυσσέα» του Θ. Αγγελόπουλου κ.α.
Διδάσκει εδώ και δεκαπέντε χρόνια υποκριτική σε δραματικές σχολές, ενώ τα τελευταία δέκα χρόνια ασχολείται και με τη σκηνοθεσία παραστάσεων (“Ο Βασιλιάς πεθαίνει” του Ιονέσκο, “Ο Γνωστός μας Άγνωστος κύριος Γκάτσος” από το βιβλίο της Αγαθής Δημητρούκα κλπ)


Ο Άρης Γραικούσης σπούδασε πιάνο με υποτροφία στο Ελληνικό Ωδείο Αθηνών. Συνέχισε τις σπουδές του στο εξωτερικό και πήρε μέρος σε ρεσιτάλ και συναυλίες στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Παράλληλα, ασχολείται ενεργά με την συνοδεία στο κλασικό και το σύγχρονο τραγούδι και έχει κάνει εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου