Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΔΕΣΦΙΝΑΣ

(Τοπογραφικό του Πάρκου από το ΦΕΚ)
Εγκαίνια!

   Μετά από 8 (οκτώ!) χρόνια παλινωδίες, καθυστερήσεις, γραφειοκρατία και τα ...απαραίτητα όλως ''τυχαία'' προβλήματα, το ''Πολυθεματικό Πάρκο Δεσφίνας'' έφθασε στην αφετηρία της τελικής του ευθείας.  Μετά από την δημοσίευση στο ΦΕΚ 483/31-12-2013 τεύχος ΑΑΠ, του νέου Γ.Π.Σ. Δεσφίνας, η Μελέτη και ο σχεδιασμός της επένδυσης έχει ενσωματωθεί μέσα στην οικιστική ζώνη της πόλης και αυτό δεν αλλάζει.
  Η εταιρεία ΜΕΝΤΩΡ ΑΕ της οποίας έμπνευση και επιμονή είναι η δημιουργία του πάρκου, ήδη έχει δρομολογήσει τις διαδικασίες για την υλοποίηση της επένδυσης και η αρχή του τελικού σταδίου, θα λάβει χώρα στην Δεσφίνα αυτό το Σάββατο 22-2-2014.  Το πρωΐ, μετά τον ...απαραίτητο εκκλησιασμό στο μοναστήρι του Ιωάννου Προδρόμου, θα ακολουθήσει η ευχή των εγκαινίων στον χώρο όπου και θα κατασκευασθεί το Πάρκο στον Μεσόκαμπο και στην συνέχεια, περί ώραν 12:00' μεσημβρινή, θα γίνει πλήρης ενημέρωση δημοσιογράφων, επενδυτών, φορέων και κατοίκων, τόσον για τον σχεδιασμό, όσον και για το τι μέλλει γενέσθαι, στην αίθουσα του ευρισκόμενου σε αυτήν την περιοχή εξοχικού κέντρου ''Μεσόκαμπος''.
   Πέραν των στελεχών της εταιρείας, στην ενημέρωση θα παραβρεθούν και επενδυτές, καθώς και δημοσιογράφοι αθηναϊκών εφημερίδων.  Αναμένονται επίσης και κάτοικοι της περιοχής, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος για την περιοχή τους.
   Σάββατο λοιπόν, στις 12:00' το μεσημέρι, στον ''Μεσόκαμπο'' της Δεσφίνας. 

2 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ για την ενημέρωση, δεν μπορω να βρω όμως νεώτερα απο την εκδήλωση του Σαββάτου. Έχετε αναρτήσει κάποιο νεο άρθρο ή σκοπευετε να το κάνετε σύντομα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συγκέντρωση και η ενημέρωση έγινε. Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο, ειδικά από επισκέπτες. Θα υπάρξει αφιέρωμα για την εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς αναμένεται και μια σχετική ανακοίνωση-ενημέρωση από πλευράς εταιρείας. Ευχαριστούμε για την υπενθύμιση. Θα επανέλθουμε.

      Διαγραφή