Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΜΙΑ ''ΟΡΕΙΝΗ'' ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΧΟΡΟ

                                   (Στρώμη)
Οι ''Στρωμίτες'' χορεύουν!

    Υπάρχει ένας Σύλλογος, αυτός των Απανταχού Στρωμιτών, των ανθρώπων δηλαδή των οποίων η καταγωγή είναι από την Στρώμη Φωκίδος.  Και εξ όσων γνωρίζουμε είναι και δραστήριος και με έντονα ανεπτυγμένο στα μέλη του, το αίσθημα της αγάπης για την πατρώα γη τους.
   Στρώμη.  Κόσμημα.  Μια δράκα σπιτιών, φυτεμένη σε μια καταπράσινη και υδροζωσμένη παρυφή της  βόρεια Γκιώνας.  Και πώς να μην αγαπήσεις αυτόν τον τόπο!...
   Χορεύουν λοιπόν οι Στρωμίτες, κόβωντας μαζί και την πίττα τους σε κέντρο στην Αθήνα.  Και μας καλούν κι εμάς, τους φίλους της Στρώμης.  Θα πάμε;... Θα πάμε! 

******************************************

''Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στον Χορό του Συλλόγου των Απανταχού Στρωμιτών, όπου θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, στο κέντρο ''Χίλια Αστέρια'' Αχαρνών 434 & Κωνσταντά 6, Κ.Πατήσια, στις 14 Φεβρουαρίου 2014 ημέρα Παρασκευή.
Τιμή πρόσκλησης 20 ευρώ με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και πλήρες εκλεκτό φαγητό, κρασί, μπύρες ,αναψυκτικά.
Σας περιμένουμε όλους, συμπατριώτες αλλά και φίλους της Στρώμης να μας τιμήσετε με την παρουσία σας. Ώρα προσέλευσης 22:00 μ.μ..

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Συλλόγου των Απανταχού Στρωμιτών''

*Για πληροφορίες και προσκλήσεις - τηλ. επικοινωνίας 6984043890

1 σχόλιο:

  1. Areti Bazdeki
    Areti Bazdeki 11 Φεβρουαρίου 9:36 π.μ.
    Σας ευχαριστούμε για την αναφορά και την στήριξη.Υπάρχουν ορεινά χωριά στη Φωκίδα όπως η Στρώμη που αξίζει να σταματήσεςι και να τα προσέξει γιατι ειναι μικρές Άλπεις.Είναι πανέμορφα χωριά μέσα στο πράσινο, με πολλά νερά και κάτασπρα το Χειμώνα.Είναι τα χωριά της Γκιώνας της επιβλητιής αυτής κορυφής που στέκεται ακόμα περήφανα , προστάτης τους παρόλλες τις "πελεκιές" που δέχεται στα πόδια της .Ας προστατέψουμε λοιπόν αυτά τα βουνα,γιατι χωρις αυτά δεν θα υπάρχουμε και εμείς, δεν θα υπάρχουν οι ρίζες μας για να μας κρατούν όρθιους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή